Λακωνικό Ελαιόλαδο: Πυλώνας ποιότητας, παράδοσης και εξωστρέφειας η «ΜΑΞΟΥΛΙ Α.Ε - ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ»
Στήριξε την προβολή από το Notospress του Φεστιβάλ «Σπάρτη. Ελιά και Ελαιόλαδο» - Παραλαμβάνει ελαιόκαρπο και ελαιοποιεί για το 2025 – 2026.
ΛΑΚΩΝΙΑ. Στον απόηχο του Φεστιβάλ «Σπάρτη. Ελιά και Ελαιόλαδο» που διοργάνωσε ο Δήμος Σπάρτης με επιτυχία επί τρείς ημέρες το Notospress προέβαλε σειρά εκδηλώσεων, δράσεων και ενημέρωσης. Αυτό έγινε με την ευγενική στήριξη της εταιρείας «ΜΑΞΟΥΛΙ Α.Ε – ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ» που τέθηκε χορηγός της προβολής στο Notospress προκειμένου οι εργασίες, οι εκδηλώσεις και η ενημέρωση από το Φεστιβάλ να φθάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους Λάκωνες.
Η διεύθυνση του Notospress ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της «ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ-MAXOULI AE» και ενημερώνει ότι εν όψει της έναρξης της ελαιοκομικής περιόδου, από 1/11/2025 ξεκινάει την παραλαβή ελαιοκάρπου και ελαιοποίηση για το 2025-2026. Η εταιρεία εύχεται σε όλους για υγεία και καλή ελαιοκομική σεζόν.
Η εταιρεία
Η εταιρεία «ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ-MAXOULI AE» δραστηριοποιείται στον χώρο του ελαιολάδου από το 1999, με εξειδίκευση στην παραλαβή, σύνθλιψη, έκθλιψη ελαιοκάρπου, τυποποίηση και εμπορία.
Βρίσκετε στην καρδιά της Λακωνίας, στη Σπάρτη, και συγκεκριμένα στο Λάγιο, μια περιοχή γνωστή για το ποιοτικό ελαιόλαδο και τις τοπικές παραδοσιακές γεύσεις με ελαιόλαδο στην Πελοπόννησο. Η περιοχή αυτή είναι φημισμένη για το λάδι ελιάς Σπάρτη, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που αποτελεί βασικό στοιχείο της ελληνικής γαστρονομίας.
Ποιοτικό Ελαιόλαδο - Μια Παράδοση Χρόνιας Αξίας
Με γνώμονα τη σπουδαιότητα του ελαιολάδου παγκοσμίως, τα προϊόντα της επιχείρησης παραλαμβάνονται, αποθηκεύονται προσωρινά και επεξεργάζονται με όλη τη φροντίδα που αρμόζει σε αυτό το πολύτιμο αγαθό που χάρισε η φύση.
Το ελαιόλαδό της «ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ-MAXOULI AE» ενσωματώνει τα αρώματα και τις θρεπτικές ιδιότητες που προσφέρει η λακωνική γη, συμβάλλοντας στη διάδοση της ελληνικής διατροφής και του αγροτουρισμού με κύριο ενδιαφέρον το ελαιόλαδο.
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο - Η Κορυφή της Γεύσης
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, προέρχεται από τις ποικιλίες Κορωνέικη (80%) και Αθηνολιά (20%) και παράγεται στο εργοστάσιό της «ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ-MAXOULI AE» σε θερμοκρασίες κάτω των 28 βαθμών Κελσίου (εξαγωγή εν ψυχρώ).
Η φροντίδα της παραγωγής του, από τη συγκομιδή έως την τυποποίηση, διασφαλίζει ότι κάθε σταγόνα διατηρεί τα οφέλη ελαιολάδου για την υγεία, καθιστώντας το προϊόν ιδανικό για γευσιγνωσία premium ελαιολάδου. Οι πελάτες της «ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ-MAXOULI AE» μπορούν να το δοκιμάσουν μέσω ειδικά σχεδιασμένων εμπειριών γευσιγνωσίας ελαιόλαδου στις εγκαταστάσεις της που εδρεύουν στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα στην Λακωνία.
Εγκαταστάσεις Υψηλών Προδιαγραφών
Όλες οι διαδικασίες της επιχείρησης είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τη σχετική νομοθεσία της Ελλάδας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (οδηγία 178/2002, 852/2004/ΕΟΚ, προδιαγραφές ελαίων 2568/91).
Όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις που πληρούν τις προδιαγραφές για τη σωστή και απρόσκοπτη παραγωγή, αλλά και τον σχεδιασμό και την εφαρμογή Συστήματος Ποιότητας ΕΛΟΤ 1416.
Οι εγκαταστάσεις αποτελούν επίσης πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της γευσιγνωσίας ελαιολάδου και του γαστρονομικού τουρισμού στην Πελοπόννησο .
Δέσμευσή μας στην Ποιότητα
Στόχος της «ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ-MAXOULI AE» είναι η προσφορά προϊόντων αρίστης ποιότητας. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας πιστοποιημένο κατά ISO, διασφαλίζοντας ότι κάθε μπουκάλι ελαιόλαδο που φτάνει στον καταναλωτή ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
Είτε αναζητάτε ένα αυθεντικό ελληνικό ελαιόλαδο για την κουζίνα σας είτε επιθυμείτε να βιώσετε μια εκπαιδευτική εμπειρία γευσιγνωσίας, το ελαιόλαδό της «ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ-MAXOULI AE» είναι η ιδανική επιλογή. Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της στη Σπάρτη για μια μοναδική δοκιμή ελαιολάδου και ανακαλύψτε την πλούσια παράδοση της περιοχής!