ΣΠΑΡΤΗ. Σημαντικά έργα ασφαλτόστρωσης υλοποιεί τόσο η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας όσο και ο Δήμος Σπάρτης σε μεγάλο εύρος του οδικού δικτύου του Δήμου αποδίδοντας στην κυκλοφορία σύγχρονο ασφαλτοτάπητα με διαγράμμιση που καθιστά την κίνηση των οχημάτων ασφαλέστερη και την πρόσβαση σε χωριά και οικισμούς πιο άνετη αλλά και ασφαλτοστρώσεις σε δημοτικούς δρόμους και παρόδους.

Αυτές τις ημέρες ολοκληρώθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης της βατότητας από την Π.Ε. Λακωνίας στο οδικό δίκτυο από Μαγούλα - Αγία Ειρήνη (Βάρσοβα) έως Λογγάστρα προϋπολογισμού περίπου 300.000€. Ταυτόχρονα έγινε και η απαραίτητη διαγράμμιση. Επίσης η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας εκτελεί έργα βελτίωσης τόσο στον οδικό άξονα Σπάρτη – Τρίπολη όσο και στον Περιφερειακό της Σπάρτης (Σπάρτη – Πλατάνα – Σκούρα) προϋπολογισμού, συνολικά, 500.000€.

Παράλληλα ο Δήμος Σπάρτης εκτελεί εργολαβία με ασφαλτοστρώσεις αποκλειστικά στην Δημοτική Ενότητα Σπάρτης. Πρόκειται για έργο συνολικού ύψους 317.109€, και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις, οδοστρώσεις, τεχνικά και χωματουργικά έργα στην Δημοτική Ενότητα Σπάρτης. Η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 240 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης (17/10/25). Στρώνονται μικρότεροι δρόμοι κάποιοι από τους οποίους που δεν είχαν ποτέ ενταχθεί σε έργα ασφαλτόστρωσης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις