Κυπαρισσία: Δελτίο Τζόκερ χάρισε 400.000 ευρώ – Άγνωστος ο μεγάλος τυχερός
Ένα ιδιαίτερα σημαντικό χρηματικό ποσό, 400.000 ευρώ, χάρισε δελτίο του Τζόκερ που παίχτηκε σε πρακτορείο στην Κυπαρισσία
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. Το ποσό των 400.000 ευρώ κέρδισε δελτίο του Τζόκερ που παίχτηκε στο πρακτορείο του Γιάννη Μανιάτη στην Κυπαρισσία. Ο τυχερός παίκτης, κατάφερε να πιάσει 4 πεντάρια, στην κλήρωση της Πέμπτης (22/1).
Ο τυχερός παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος, ενώ ούτε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου γνωρίζει πότε ακριβώς παίχτηκε το δελτίο.
Μιλώντας στο eleftheriaonline.gr, ο Γιάννης Μανιάτης εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι από το πρακτορείο του προέκυψε ένα τέτοιο ποσό σε παίκτη.
Όπως σημείωσε, εκτιμά ότι ο τυχερός είχε πιάσει τους πέντε αριθμούς και είχε παίξει τέσσερα Τζόκερ στο ίδιο δελτίο.
Παράλληλα, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό ποσό που δίνεται από το πρακτορείο του, προσθέτοντας ωστόσο πως και στο παρελθόν έχουν δοθεί ακόμη μεγαλύτερα ποσά.