Σπύρος Σταματόπουλος: Μαραθώνιος αντιπλημμυρικών έργων στον Δήμο Σικυωνίων (video)
Ανάρτηση του Δημάρχου Σικυωνίων για τα εκτεταμένα αντιπλημμυρικά έργα σε Ασωπό, Ελισσώνα, Κύριλλο και Σελίανδρο
ΚΙΑΤΟ. Στα εκτεταμένα αντιπλημμυρικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο Σικυωνίων αναφέρεται, με ανάρτησή του στο Facebook, ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, τονίζοντας τη σημασία τους για την προστασία των κατοίκων και των υποδομών.
Ο Σπύρος Σταματόπουλος κάνει αναφορά στις εικόνες που είχαν προηγηθεί στο Κιάτο, όταν η παραλιακή οδός είχε «κοπεί στα δύο», σημειώνοντας ότι πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη ένας μαραθώνιος αντιπλημμυρικών έργων στους ποταμούς Ασωπό, Ελισσώνα, Κύριλλο και Σελίανδρο.
Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά:
«“Θα πνιγούμε!” – Θυμάστε αυτές τις εικόνες στο Κιάτο; Από την κομμένη στα δύο παραλιακή, περάσαμε σε έναν μαραθώνιο αντιπλημμυρικών έργων στον Ασωπό, τον Ελισσώνα, τον Κύριλλο και τον Σελίανδρο.
Οριοθέτηση και μεγάλωμα της κοίτης.
3 νέες γέφυρες.
Έργα βασισμένα στην επιστημονική τεκμηρίωση που θωρακίζουν τον οικιστικό ιστό σε Κιάτο, Κάτω Διμηνιό και Διμηνιό.
Πάντα με σεβασμό στη Φύση… και κάνουμε και κανά σταυρό!»