ΝΕΑΠΟΛΗ. Ο Σύνδεσμος Νεαπολιτών «Τα Βάτικα» διοργανώνει την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 19:30 στη φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου Limira Mare, εκδήλωση-αφιέρωμα στο νέο βιβλίο της λάκαινας συγγραφέα Ελένη Σαραντίτη, η οποία και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη νέα της δουλειά μπροστά στο βατικιώτικο κοινό. «Η αγαπημένη μας συμπατριώτισσα και πολυγραφότατη συγγραφέας κα Ελένη Σαραντίτη έκανε για ακόμα μία φορά υπερήφανους όλους τους Βατικιώτες, μέσα από την έκδοση του νέου βιβλίου της», σχολιάζει ο Σύνδεσμος Νεαπολιτών.

Την Ελένη Σαραντίτη θα προλογίσει η κα Μάρω Χαραμή, η οποία θα αναφερθεί στη ζωή και το έργο της συγγραφέως με το δικό της, μοναδικό τρόπο και αμέσως μετά, ο λόγος θα περάσει στην ίδια την κα Ελένη Σαραντίτη, η οποία και θα παρουσιάσει τη «Χαρούλα» στους συμπατριώτες της.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα αναλάβει η ταμίας του Συνδέσμου Νεαπολιτών, κα Φρόσω Δουμάνη.

«Σας περιμένουμε όλους και όλες για να τιμήσουμε την αγαπητή μας Ελένη Σαραντίτη και να ταξιδέψουμε νοερά στους κόσμους που δημιουργούν τα βιβλία της», αναφέρει ο Σύνδεσμος Νεαπολιτών «Τα Βάτικα», ενώ απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Έφη Τσαλαβούτα για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας στο ξενοδοχείο Limira Mare.