Αρκαδία: Οι περιοχές που θα μείνουν χωρίς ρεύμα από 4 έως 6 Ιουνίου
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 4 έως και το Σάββατο 6 Ιουνίου σε περιοχές της Αρκαδίας
ΑΡΚΑΔΙΑ. Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αρκαδίας ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, λόγω εργασιών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου. Οι διακοπές θα επηρεάσουν περιοχές των δήμων Βόρειας Κυνουρίας, Γορτυνίας και Μεγαλόπολης.
Πού θα σημειωθούν διακοπές ρεύματος στην Αρκαδία
Πέμπτη 4 Ιουνίου
Από τις 08:00 έως τις 12:00, διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί στις περιοχές Άστρος, Κάτω Βέρβενα και Ξηροπήγαδο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Επίσης, στη Γορτυνία έχουν προγραμματιστεί διακοπές από 08:00 έως 09:00 και από 15:00 έως 16:00 στα δημοτικά διαμερίσματα Βαλτεσινίκο, Κερπινή, Πουρναριά, Ξηροκαρύταινα και Περδικόνερι, καθώς και σε τμήμα των Τροπαίων (από την είσοδο των Τροπαίων από Βυζίκι έως την Τράπεζα Πειραιώς, εκατέρωθεν του δρόμου). Θα επηρεαστούν ακόμη οι οικισμοί Μπουλιάρι, Πτεριά, Λάκκωμα, Κερέσοβα, Γαλατάς και Μουριά.
Από τις 12:00 έως τις 15:00, χωρίς ηλεκτροδότηση θα παραμείνει ο οικισμός Μποβέρχο του Δήμου Μεγαλόπολης.
Παρασκευή 5 Ιουνίου
Από τις 08:00 έως τις 11:30, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί στο Καλονέρι του Δήμου Γορτυνίας.
Σάββατο 6 Ιουνίου
Από τις 08:00 έως τις 11:00, διακοπή ηλεκτροδότησης έχει προγραμματιστεί στο Ξηροπήγαδο (γραμμή Αναβάλου Ρ390) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Προσοχή!
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.