Η Ετήσια Εορτή του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης
Η εορτή αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ανάδειξη της ενότητας των επαγγελματιών
ΣΠΑΡΤΗ. Με θρησκευτική κατάνυξη, και μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου 2026 η καθιερωμένη Ετήσια Εορτή του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης με πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ακολουθία Αρτοκλασίας υπέρ υγείας όλων των μελών του εμπορικού κόσμου.
Αμέσως μετά, τελέστηκε, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, το καθιερωμένο Μνημόσυνο στη μνήμη των εκλιπόντων μελών του Συλλόγου, τιμώντας διαχρονικά την προσφορά τους στην τοπική αγορά.
Όπως αναφέρεται από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ Γιάννη Καρβουνιάρη «η εορτή αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ανάδειξη της ενότητας των επαγγελματιών. Και του χρόνου ευχόμαστε να έχουμε υγεία και να είμαστε πάλι όλοι μαζί.».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων και συλλόγων.
- Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Φάνης Λάζαρης, Δημήτρης Γιαννόπουλος και Γιώργος Κουλουβάκος.
- Η δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Τσιρώνη , η Πρόεδρος του συλλόγου Θυγατέρες της Πηνελόπης, πρώην Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Ζαχαράκη.
- Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, κ. Ιωάννης Παναρίτης.
- Ο τέως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Παναγιώτης Φλώρος.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, εκ μέρους του ΔΣ, ευχαριστεί τον πατέρα Κωνσταντίνο και τον πατέρα Αθανάσιο, εφημέριους του Ιερού Ναού Οσίου Νίκωνος, οι οποίοι ευλόγησαν την αρτοκλασία. Για την προσφορά του το κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών κ. Σκιαδά Παναγιώτα και τον φούρνο του κ. Μάζη Γρηγόρη.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Σπάρτη εδώ: Σπάρτη: Ειδήσεις σήμερα – Συνεχής ενημέρωση