ΑΙΓΙΟ. Τρεις μήνες μετά την υπόθεση στον Λόγγο Αιγίου, παραμένει ανοιχτό το ερώτημα για το τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα όπου έχασαν τη ζωή τους μία 54χρονη γυναίκα και ο γιος της.

Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της γυναίκας έχει κριθεί προφυλακιστέος και υποστηρίζει ότι είναι αθώος και βρίσκεται άδικα στη φυλακή. Οι Αρχές καλούνται να ξεκαθαρίσουν αν πρόκειται για διπλό έγκλημα ή αν η 54χρονη σκότωσε τον γιο της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το LIVE NEWS παρουσίασε τα εργαστηριακά και ιατροδικαστικά ευρήματα, τις μαρτυρίες, αλλά και τα στοιχεία που επικαλείται η πλευρά του 65χρονου.

Τα στοιχεία που εξετάζουν οι Αρχές

Στο σώμα της 54χρονης είχαν εντοπιστεί 34 μαχαιριές, ενώ, παρότι ήταν δεξιόχειρας, έφερε τραύματα στο δεξί της χέρι. Η καραμπίνα βρέθηκε ακουμπισμένη στην ντουλάπα, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η γυναίκα είχε λάβει κατασταλτική ουσία.

Ερωτήματα προκαλεί επίσης ο ισχυρισμός του 65χρονου ότι δεν άκουσε τίποτα από όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, ούτε τον πυροβολισμό.

Από την άλλη πλευρά, οι δικηγόροι του επισημαίνουν ότι δεν βρέθηκε DNA των θυμάτων στα νύχια του, ούτε δικό του DNA στο όπλο, ενώ πυρίτιδα εντοπίστηκε στα χέρια της 54χρονης και όχι στα δικά του.

Ο 65χρονος δεν έφερε τραύματα μετά το περιστατικό. Παράλληλα, δεν εντοπίστηκαν τραύματα στην πλάτη της 54χρονης που θα ήταν αδύνατον να έχει προκαλέσει η ίδια στον εαυτό της.

Βρέθηκε ακόμη DNA του δολοφονημένου Ολύμπιου στα χέρια της 54χρονης, καθώς και δικό της DNA στα νύχια του γιου της.

Σύμφωνα με το LIVE NEWS, αξιωματικοί του ελληνικού FBI φαίνονται να συγκλίνουν όλο και περισσότερο προς την εκδοχή του Ιταλού κατηγορουμένου.

Αναμένεται αίτηση αποφυλάκισης

Ο 65χρονος υποστηρίζει επίσης ότι είχε λάβει και ο ίδιος κατασταλτική ουσία εκείνο το βράδυ και επικαλείται μαρτυρίες που, όπως πιστεύει, ενισχύουν τη θέση του.

Την ώρα που αναμένεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, οι Αρχές συνεχίζουν να αξιολογούν όλα τα στοιχεία, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη στον Λόγγο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις