ΣΠΑΡΤΗ. «Θα θρηνήσουμε θύματα στην είσοδο της Σπάρτης». Με αυτή τη δήλωση και δυσαρέσκεια επανέρχεται στο θέμα ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Σπάρτης Λάμπρος Λαμπρόπουλος ο οποίος απορεί γιατί το έτος 2013 δεν μπορεί να ανακατασκευαστεί η σιδερογέφυρα και να αποδοθεί στην κυκλοφορία.

Ο έμπειρος οδηγός αγώνων Λ Λαμπρόπουλος αναφέρει ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι άκρως επικίνδυνο. Έως ότου δοθεί ριζική λύση θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις διότι κινδυνεύουν πολίτες.

Ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο Νότος 94.9 και στην εκπομπή του Ηλία Μπόνου έκανε μια αναδρομή σε όλες τις υποσχέσεις της εξουσίας για την επιδιόρθωση ή ανακατασκευή της εισόδου της πόλης.

Δηλώνει μάλιστα ότι η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης, όπως έπραξε και στην περίπτωση της «στροφής Κοπίτα» θα αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να προστατευθούν οι οδηγοί και οι επιβάτες των οχημάτων που κινούνται στην είσοδο – έξοδο της πόλης.

Θεωρεί ότι η λύση δεν μπορεί να αναμένεται από τη δημιουργία νέας γέφυρας – εισόδου στην πόλη από την οδό Λυκούργου και ζητά από τις αρχές άμεσα να παρέμβουν διότι με την ολισθηρότητα του τάπητα αναμένονται συμβάντα.

Ακούστε τι είπε ο Λ. Λαμπρόπουλος στο Notos Radio 94.9