Ακούστε τι είπε για τους Ρίτσο, Θεοδωράκη, Αργειτάκο, Μαντέλη!

ΣΠΑΡΤΗ. Με ενδιαφέρον άκουσαν οι ακροατές του ραδιοφώνου Νότος 94.9 τη συνέντευξη του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Βαγγέλη Βαλιώτη την Δευτέρα 11/11/13.

Μέσα από τις ερωτήσεις που έθεσε ο Ηλίας Μπόνος έγινε μια αναδρομή στην πορεία του στην Αυτοδιοίκηση αλλά και στις θέσεις που εκφράζει σήμερα για τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Βαλιώτης ανακοινώνει ότι θα είναι παρών ως υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές για τον Δήμο Σπάρτης ίσος ανάμεσα σε πολίτες – στελέχη που έχουν θέσεις και απόψεις για έναν Δήμο που υπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών και δεν λειτουργεί ως γρανάζι της κεντρικής κυβερνητικής εξουσίας. Περιγράφει μια συλλογική κίνηση ενεργών πολιτών που θα συμφωνούν σε βασικές αρχές που έχουν να κάνουν με την πορεία του Δήμου στο μέλλον, τη δυναμική διεκδίκηση και τη λειτουργία δημοκρατικών θεσμών.

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός αναφέρεται στις μεταρρυθμίσεις στην Αυτοδιοίκηση (Καποδίστρια, Καλλικράτη, νέο νόμο).

Αξιολογεί τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του notospress.gr όπου έχει πρωτιά και απήχηση.

Κρίνει τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης. Εξηγεί γιατί και πότε αποχώρησε η Παράταξη του.

Αναφερόμενος στον Δήμαρχο Σπάρτης, κρίνει και αξιολογεί την πολιτική του που έχει πλέον απολέσει κάθε στοιχείο συλλογικότητας.

Απαντά σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι η αριστερή προέλευση του Βαγγέλη Βαλιώτη του αποστερεί την δυναμική σε μια μάχη για τον Δήμο της Σπάρτης.

Αναφέρεται επίσης στις κινήσεις πολιτών που στόχο έχουν τη διαμόρφωση ψηφοδελτίων για τον Δήμο Σπάρτης αλλά και σε συγκεκριμένα θέματα όπως:
- Αποχέτευση οικισμών και διαμερισμάτων
- Καθαριότητα και ύπαιθρος
- Τέλη στην πόλη
- Μουσείο - Θέατρο
- Μίκης Θεοδωράκης - Σπάρταθλον

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Β. Βαλιώτη στο ραδιόφωνο Νότος 94.9 και στείλτε το σχόλιο σας στο info@notospress.gr