ΣΠΑΡΤΗ. Αποκαλυπτική, προσεκτική και ακριβής ήταν στις επισημάνσεις της για τα δημοτικά πράγματα της Σπάρτης η Ρένα Χιώτη. Το γνωστό στέλεχος της εφημερίδας «Λακωνικός Τύπος», δικηγόρος Αθηνών και πρώην γ.γ. της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας μέσα από την εκπομπή του Ηλία Μπόνου προσέγγισε θαυμάσια τα δημοτικά πράγματα.

Οι αξιοπρόσεκτες οι αναφορές της στην παροιμιώδη δυστοκία της Δημοτικής Αρχής να αποδώσει έργο, στις ιδιαιτερότητες του Δημάρχου Σταύρου Αργειτάκου αλλά και στον ρόλο της Αντιπολίτευσης.

Η Ρένα Χιώτη με ευθύτητα τοποθετείται στις επιθέσεις που έχει δεχθεί η εφημερίδα «Λακωνικός Τύπος» από την Δημοτική Αρχή, αναφέρεται στα παράδοξα τερτίπια μιας πλειοψηφικής παράταξης που επιχειρεί να ελέγξει τον τύπο, περιγράφει πάθη και σφάλματα του Σταύρου Αργειτάκου και πυροδοτεί εξελίξεις με διαπιστώσεις και εκτιμήσεις.

Διαφωνεί με την παραίτηση Φούρκα, βλέπει ως υποτονική της αξιωματική αντιπολίτευση, εκτιμά ως εξαιρετικές τις επιδόσεις του Βαγγέλη Βαλιώτη και εκφράζει την άποψή της για πρόσωπα όπως η Ντία Τζανετέα, Σπύρος Μοιράγιας κ.α.

Ακούστε την συνέντευξή της στο Νότος 94.9