ΛΑΚΩΝΙΑ. Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ψηφοφορία του notospress.gr προκειμένου να αναδειχθεί το αιρετό πρόσωπο με την μεγαλύτερη συνέπεια. Με την συμμετοχή 213 αναγνωστών διαμορφώνεται ένα ασφαλές αποτέλεσμα που αφορά στην εκτίμηση και άποψη των αναγνωστών του site.
Έτσι αναδεικνύεται πολύ ψηλά στην εκτίμηση των αναγνωστών ο Σταύρος Αραχωβίτης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες Εθνικές εκλογές. Σε πολύ καλή θέση για βουλευτής της Κυβερνητικής Παράταξης η Φεβρωνία Πατριανάκου.

Σε χαρακτηριστικά χαμηλή στάθμη ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης. Συντριπτική η αρνητική εκτίμηση για τον Δήμαρχο Σπάρτης Σταύρο Αργειτάκο. Καταλυτική και απόλυτη η απόρριψη του υφυπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Ποιό αιρετό πρόσωπο θεωρείς περισσότερο συνεπές:
Αραχωβίτης Σταύρος 33% (70 ψήφοι)
Πατριανάκου Φεβρωνία 21% (44 ψήφοι)
Γρυπιώτης Γιάννης 15% (32 ψήφοι)
Δαβάκης Αθανάσιος 15% (31 ψήφοι)
Τατούλης Πέτρος 9% (19 ψήφοι)
Αργειτάκος Σταύρος 5% (10 ψήφοι)
Γρηγοράκος Λεωνίδας 3% (7 ψήφοι)

Ποιοι είναι άραγε οι λόγοι που στέλνουν στις κατώτατες θέσεις εκτίμησης τους Τατούλη, Αργειτάκο και Γρηγοράκο;
Τι διατηρεί την σχετικά καλή θέση στους Πατριανάκου, Γρυπιώτη και Δαβάκη;
Ποια στάση ανταμείβουν οι αναγνώστες στο πρόσωπο του Σταύρου Αραχωβίτη;
Μια ανάλυση θα βοηθούσε κάθε πλευρά να καταλήξει σε χρήσιμα συμπεράσματα για τις σχέσεις πολίτη- αιρετού.