Δολτσινιάδης και Δημακόγιαννης οι εκλεκτοί της «Ελληνικής Αυγής» για την Περιφέρεια
ΣΠΑΡΤΗ. Το Σάββατο 8 Μαρτίου και την Κυριακή 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη της Ελληνικής Αυγής Δημητρίου Δολτσινιάδη σε αρκετές περιοχές της Λακωνίας με πρώτη στάση την Σπάρτη. Στα γραφεία της Τ.Ο. Σπάρτης, ο γραμματέας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ορφανάκος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τόσο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη όσο και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δημακόγιαννη.
Οι υποψήφιοι, άριστοι γνώστες της ιστορίας και των προοπτικών της περιφέρειας Πελοποννήσου και ειδικότερα της Αντιπεριφέρειας Λακωνίας ειδικότερα, ανέλυσαν το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο και υπέδειξαν τα έργα και τις διαδικασίες που πρέπει πρωτίστως να υλοποιηθούν ώστε η Πελοπόννησος να ανακτήσει την αίγλη και την βαρύτητα που της αρμόζει τόσο σε σχέση με την ιστορία της όσο και σε σχέση με τις προοπτικές εκμετάλλευσης των πόρων της.
Η επόμενη επίσκεψη του επιτελείου έλαβε χώρα στο βυζαντινό Γεράκι, όπου πλήθος κόσμου περίμενε σε κατάστημα του χωριού. Εκεί και πάλι αναλύθηκε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής με έμφαση στα αγροτικά - κτηνοτροφικά ζητήματα τα οποία απασχολούν περισσότερο την ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Γερονθρών.
Το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε επίσκεψη στο χωριό της Στεφανιάς όπου και πάλι πλήθος κόσμου υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία της Ελληνικής Αυγής σε κατάστημα της περιοχής. Όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου η Ελληνική Αυγή , οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας και ιδιαίτερα για το τι περιμένει τον έλληνα αγρότη και φορολογούμενο μετά τις εκλογές, αν επικυρωθούν μέσω της εκλογικής επιτυχίας οι πολιτικές καταλήστευσης της πατρίδας και των πολιτών από τη συγκυβέρνηση του μνημονίου.
Οι παρουσιάσεις του Σαββατοκύριακου έκλεισαν με μια πολυπληθή συγκέντρωση σε χώρο της Σκάλας, όπου οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που απασχολούν της περιοχή και τις προτάσεις που παρουσιάζει η Ελληνική Αυγή.
Για την Πελοπόννησο, η Ελληνική Αυγή δίνει έμφαση στα αγροτικά ζητήματα και πιο συγκεκριμένα στη διασφάλιση καλών τιμών για τα προϊόντα αφενός αλλά και την απορρόφηση τους από την αγορά αφετέρου, αλλά και για ζητήματα ασφάλειας των πολιτών, καθώς όπως αναφέρθηκε, «η Σκάλα όπως και άλλες περιοχές της Λακωνίας μαστίζεται από την εγκληματικότητα των γνωστών ευπαθών ομάδων».
Η Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο και το Λακωνικό επιτελείο της θα βρεθεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο σε περιοχές της Λακωνίας.