"Ματιές", ακούσματα και γεύσεις σε συνάντηση τέχνης κι έκφρασης!
ΤΡΙΠΟΛΗ. Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης θα πραγματοποιήσει συνάντηση μουσικής - εικόνων - γευσιγνωσίας οίνου στο διάστημα 5 με 7 Απριλίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.
Στη συνάντηση, που έχει σπονδυλωτό χαρακτήρα διαφορετικών αλλά αρμονικά συνδεδεμένων εκδηλώσεων, δεσπόζει η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Ματιές" του συμπολίτη μας, Σπαρτιάτη ιατρού, Γιώργου Ψυχογιού.
Στο μουσικό μέρος η Ιωάννα Φόρτη και ο Γιώργος Παυλάκος θα ερμηνεύσουν τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Λεοντή το Σάββατο 5 Απριλίου στις 20:00.
Η έκθεση θα διαρκέσει από το Σάββατο 5 Απριλίου έως τη Δευτέρα 7 Απριλίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό το πρωί 10:00 – 15:00 και το απόγευμα 18:00 με 21:00.
Η καλλιτεχνικές αυτές αναφορές συνοδεύονται, δεόντως απο στιγμές γευσιγνωσίας μετην υποστήριξη της Οινοποιίας "Θεοδωρακάκος".
Η τιμή εισόδου ανέρχεται σε 10 ευρώ και 5 ευρώ για τα παιδιά.
Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Notospress.gr και το Νότος 94.9 fm