ΣΠΑΡΤΗ. "Ακραίον" χαρακτήρισε τον βουλευτή Γρηγοράκο ο Βαγγέλης Βαλιώτης για την παρέμβασή του στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Σπάρτης, την στιγμή κατα την οποία έχει καθήκοντα Αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης εξηγεί, στο Νότος 94.9 γιατί δέχεται αυτή την επίθεση στον συγκεκριμένο χρόνο και προειδοποιεί ότι με αυτόν τον τρόπο που πολιτεύονται οι αντίπαλοί του τον διευκολύνουν στην εκλογή του και στην ανάληψη του Δήμου Σπάρτης.

Αναφερόμενος στην πολυετή στήριξη του Σταύρου Αργειτάκου απο τον βουλευτή ΠαΣοΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο τονίζει χαρακτηριστικά: " Φαίνεται δεν του έφτασε το "ευχαριστώ" Αργειτάκου το 2010, τώρα θέλει και τα κλειδιά της πόλης..."

Στη συνέντευξή του ο Βαγγέλης Βαλιώτης περιγράφει την ανυπαρξία τόσο του βουλευτή Γρηγοράκου όσο και της Δημοτικής σε κρίσιμα θέματα όπως το Μουσείο της Σπάρτης αλλά και το Νοσοκομείο της πόλης. Εξηγεί πως θα μπορούσαν, αν είχαν την πολιτική βούληση, Γρηγοράκος και Αργειτάκος να έχουν δρομολογήσει εξελίξεις και στον τομέα του Πολιτισμού - Τουρισμού και στον τομέα της Υγείας προς όφελος των δημοτών. "Δεν το έπραξαν και άφησαν τον πολίτη μόνο να χάνει μάχες αλλά και την υπερηφάνεια του"

Ακούστε τη συνέντευξη του Β. Βαλιώτη