ΣΠΑΡΤΗ. Πιστή στο ραντεβού της και φέτος η ΛΕ.ΦΩ.Σ. διοργανώνει την 14η ετήσια έκθεση της με θέμα «Φωτογραφικές Αναζητήσεις» στο χώρο της κεντρικής πλατείας Σπάρτης. Η έκθεση διοργανώνεται από τη Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης σε συνεργασία με τον Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δ. Σπάρτης

Οι ‘‘Φωτογραφικές Αναζητήσεις’’ συνεχίζονται, οι ματιές 29 μελών της Λέσχης ενώνονται και το αποτέλεσμα αντανακλά τις προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια από τη φωτογραφική ομάδα της ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Κάθε μέλος, επιλέγοντας το θέμα με το οποίο συμμετέχει, έχει την ευκαιρία να αποκαλύψει τον εαυτό του, να αφηγηθεί τις εικόνες που το ενέπνευσαν και τις οποίες απομόνωσε με την προσδοκία να συγκινήσει το θεατή. Η ελευθερία έκφρασης που μέσα από τη φωτογραφία παίρνει μια άλλη διάσταση για όσους την έχουν κάνει τρόπο ζωής αποτελεί το κύριο συστατικό επιτυχίας της συγκεκριμένης έκθεσης .

Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν την αφορμή για την πραγματοποίηση της φετινής έκθεσης που θα γίνει στην κεντρική πλατεία Σπάρτης από τις 2 έως και τις 6 Ιουλίου. Στην έκθεση συμμετέχουν 29 μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ. με 58 φωτογραφίες γεμάτες συναισθήματα κόντρα στο ρεύμα της εποχής.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 2 Ιουλίου και ώρα 20:30. H έκθεση θα λειτουργεί για το κοινό από τις 20:00 έως και τις 23:00 εως και την Κυριακή 6 Ιουλίου.