Με δύο εκδηλώσεις κλείνει το φετεινό πολιτιστικό Καλοκαίρι για το Σαϊνοπούλειο. Πρόκειται για την " Όπερα της πεντάρας" και για αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη.

Τετάρτη 27 Αυγούστου & ώρα 9.00 μ.μ.: «Η όπερα της πεντάρας» του Μπέρτολτ Μπρεχτ

Η θεατρική ομάδα «Ιάσθε Θεάτρω» σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Μολάων παρουσιάζει την «Όπερα της πεντάρας» του Μπέρτολτ Μπρεχτ, σε μουσική του συνθέτη Κουρτ Βάιλ, έργο το οποίο γράφτηκε το 1928 και έκτοτε παραμένει επίκαιρο. Μια μουσικοθεατρική παράσταση με βαθύτατα σαρκαστικό περιεχόμενο.

Σκηνοθεσία - μουσική επιμέλεια: Χριστίνα Λαμπούση
Είσοδος Ελεύθερη

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου & ώρα 9.00 μ.μ.: 1η Μουσική Βραδιά Στέλιου Καζαντζίδη

Ο Σύλλογος «Φίλοι του Στέλιου Καζαντζίδη» Ν. Λακωνίας διοργανώνει την εκδήλωση 1η Μουσική Βραδιά Στέλιου Καζαντζίδη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια επιλογή από τα καλύτερα τραγούδια του αξέχαστου λαϊκού μας βάρδου, με ειδική αναφορά στα τραγούδια της ξενιτιάς.
Υπεύθυνοι προγράμματος: Κώστας Βεργυρης – Γιώργος Κόκκορης
Τραγουδούν οι Κώστας Παπαγεωργίου, Σπύρος Κουτσοβασίλης, Φώτης Κωστάκης, Στράτης Τριανταφυλλόπουλος και Ειρήνη Χριστοφυλλάκη (δεύτερη φωνή).
Συνοδεύει λαϊκή ορχήστρα με τους Κώστα Βεργυρή (μπουζούκι), Γιώργο Κόκκορη (μπουζούκι), Στράτη Χατζηαναστασίου (κιθάρα), Κώστα Φραγκή (μπάσο), Κώστα Καφέτο (πλήκτρα) και Νίκο Σταματάκο (τύμπανα).
Συμβολική τιμή εισόδου 5 €