ΑΘΗΝΑ. Ο γνωστός πλέον σε όλους Ζαχαρίας Καρούνης, ερμηνευτής, τραγουδιστής με διάκριση και στην εκφραστική έως και υποκριτική ερμηνεία έκανε ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω. Με το δέος που θα χαρακτήριζε μια ιερή διαδικασία επισκέφθηκε τον Μίκη Θεοδωράκη. Αφού τον άκουσε να τραγουδά του είπε: «Καλώς ήρθες»… Ο νέος, ταλαντούχος και εργατικός ερμηνευτής νιώθει αυθεντικά και υποκλίνεται στις αξίες που διασώζουν ακόμα τη χώρα και την κοινωνία μας.
«Πήρε την ευλογία» θα έλεγε κάποιος για το δύσκολο ταξίδι της ποιότητας που έχει ξεκινήσει.

Στη σελίδα του στο facebook γράφει ο Ζαχαρίας:
«Αλλη μια διαδικασία ακροασης εφτασε στο τελος. Ο μεγαλος Μικης Θεοδωρακης με καλεσε να με ακουσει....αφου τραγουδησα μου ειπε '' καλως ηλθες'' . Ευχαριστω το θεο της μουσικης για αλλη μια φορα...»

Οι φίλοι του σχολιάζουν:


Sxolia
Tasos Pavl: εισαι πολυ τυχερος Ζαχαρια , που μπορεις να ζεις τετοιες στιγμες πλαι σε τοσο σημαντικους Ανθρωπους .. αυτο ειναι ευλογια !

Stayroula Rendou: Παντα πιστευα οτι με την συνεπεια και την εργατικοτητα σου θα πηγαινεις ολο και πιο πανω......δεν βιαζεσαι και προσπαθεις στην καλη δουλεια.....μπραβο Ζαχαρια !!!!!!!

δημητρα Μαυροδακου: μπραβο οχι μονο για το τραγουδισμα σου αλλα και για την τολμη και ψυχραιμια να τραγουδισεις μπροστα του.δεν ειναι απλο για ολους!

Yorgos Koropoulis: Ωραία εικόνα, σπουδαίο εφόδιο, ύψιστη αξία! Καλή τύχηΖαχαρίας!

Iwanna Makri: Ακουγα τα τραγουδια του απο τη φωνη της αληθειας εποχη χουντας στον Ασωπο Λακωνιας ...δεν εχω χασει συναυλια του ναναι καλα μας δινει παντα δυναμη.... Ζαχαρια εχεις τιμησει αξια την ιδιαιτερη πατριδα...

Τότα Γιαννούλη:
Πανέμορφη φωτογραφία! Ευλογία! Τυχερέ! Οσο για τον θεό της μουσικής ευτυχώς για μας και όσους το κατάλαβαν, έχει όνομα, λέγεται ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ και ταπεινά υποκλίνομαι!


[ Αυτά για τους δημοτικούς συμβούλους της Σπάρτης που δεν έχουν, ακόμα, αντιληφθεί ποια είναι τα πραγματικά μεγέθη και οι αληθινές αξίες…]