ΜΟΛΑΟΙ. Συγκίνησε και προβλημάτισε τους θεατές της παράστασης των Μολάων, το θεατρικό έργο “Πατέρας” που παρουσιάστηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Μολάων, από το νεοσύστατο Καλλιτεχνικό Σωματείο ” Τέχνη χρώ” της Δημοτικής Ενότητας Βοιών, το περασμένο Σάββατο (13-12-2014).

Το κοινό ήταν προσηλωμένο στο έργο σε όλη τη διάρκεια της παράστασης που στο τέλος καταχειροκρότησε τους ερασιτέχνες ηθοποιούς. Η γενικότερη εντύπωση ήταν ότι η παράσταση άγγιζε επαγγελματικές δεξιότητες σε όλα τα επίπεδα, ερμηνείας, σκηνικών, ενδυματολογίας , κοστουμιών, φωτισμού αλλά και της συνολικότερης διοργάνωσης.

Τον ρόλο του Ίλαρχου (πατέρα) ενσάρκωσε ο Πάνος Τσέγκας και της Λάουρας (μητέρας) η Ευγενία Μαζαράκη. Την κόρη υποδύθηκε η Τίνα Τσαλαβούτα, την Μάργκρετ (παραμάνα) ενσάρκωσαν διαδοχικά η Νίκη Δεληγιάννη και η Βαρβάρα Αργυριάδου , τον Πάστορα ο Γιώργος Μπουτέρης, τον δόκτορα Έστερμπαργκ ο Παναγιώτης Στιβακτάς και τον Νιέντ (στρατιώτη) η Ξένια Περιβολάρη.

Της παράστασης προηγήθηκε εισαγωγή που παρουσίασε η Λίτσα Γεωργουδή. Την διδασκαλία – σκηνοθεσία του έργου πραγματοποίησε η Μαρία Σιουρούνη, που έχει πλέον πολύ αισθητή παρουσία στο χώρο του θεάτρου, ιδιαίτερα στον τόπο μας.