ΛΑΚΩΝΙΑ. Στην διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia παρευρίσκεται η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα.Αδαμαντία Τζανετέα. Η έκθεση θα λειτουργήσει από 12 έως και 15 Νοεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση Philoxenia είναι η μακροβιότερη έκθεση τουρισμού στην Ελλάδα. Περισσότεροι από 100 ξένοι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες θα βρεθούν στη φετινή, 30ή διοργάνωση, ως εκπρόσωποι μεγάλων tour operators και τουριστικών φορέων.

H Μυθική Πελοπόννησος συμμετέχει στην έκθεση μαζί με τους ξενοδόχους τους επιχειρηματίες και τους παράγωγους σε μια οργανωμένη προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας.

Η κ. Τζανετέα στα πλαίσια της έκθεσης θα έχει συναντήσεις με τουριστικά γραφεία του εξωτερικού προκειμένου να προωθήσει το τουριστικό προϊόν της Λακωνίας. Ο πολιτιστικός πλούτος της περιοχής μας, ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας, οι καταπληκτικές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις μας, η γαστρονομική ιδιαιτερότητα του τόπου μας και η λακωνική φιλοξενία αποτελούν την βάση του καταπληκτικού τουριστικού προϊόντος που η περιοχή μας δύναται να προσφέρει.