ΣΠΑΡΤΗ. Το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης προσκαλεί παιδιά ως νέα μέλη για την ανασύσταση της Παιδικής του Χορωδίας. Η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης έχει πραγματοποιήσει συναυλίες, έχει εμφανιστεί σε Φεστιβάλ Χορωδιών και έχει παρουσιάσει παιδικά μιούζικάλ όπως «Το Μουσικό Ανθολόγιο», «Η Μελωδία της Ευτυχίας», «Η Μπαλάντα των Αισθήσεων», «Ο Χριστός στο Κάστρο», Θαλασσογραφίες κ.α. με ιδιαίτερη επιτυχία.

Τα παιδιά μέσα στην χορωδιακή ομάδα αποκτούν έλεγχο, πειθαρχία, ευαισθησία, έκφραση, μελετούν ρεπερτόριο και όλα αυτά συνδράμουν μέσω της μουσικής στην πνευματική τους εξέλιξη.

Στόχος της Χορωδίας θα είναι η συμμετοχή της σε Φεστιβάλ, συναυλίες,συνεργασίες και σε νέα project παιδικών μιούζικαλ. Υπεύθυνοι καθηγητές είναι ο π. Νικόλαος Τσάκος, καθηγητής Μονωδίας, Βυζαντινής Εκκλ. και Παραδοσιακής Μουσικής και η Μαρία Βελμάχου, πιανίστα και αναπληρώτρια καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης.

Η ακρόαση γνωριμίας των παιδιών που επιθυμούν να συμμετέχουν θα γίνει το Σάββατο 21 και 28 Νοεμβρίου 2015 στις 12.00 στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης αίθουσα συναυλιών «Γεώργιος Φελούρης».

Στην παιδική Χορωδία μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά που έχουν γεννηθεί μεταξύ 2001 και 2009 και έχουν διάθεση για συνεργασία, αγάπη για τη μουσική καθώς και προαιρετικές γνώσεις θεωρίας της μουσικής.
Η συμμετοχή των παιδιών στην παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης είναι δωρεάν (απαιτείται μόνον η εγγραφή).

ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΠΑΡΤΗΣ

Διεύθυνση: Κυριακή Χελιώτη
Λεωνίδου 72 – Σπάρτη
Τηλ.2731 023506