ΚΟΚΚΙΝΟΡΡΑΧΗ. Και φέτος τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου και η Ενοριακή Χορωδία Κοκκινορράχης εντυπωσίασαν με την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που πραγματοποίησαν το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας τους.

Ο βασικός κορμός της γιορτής αυτής ήταν το παραμύθι «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα». Τα παιδιά παρουσίασαν με τη βοήθεια των κατηχητών τους, Δέσποινας Κουκούτση –Παπαδοπούλου, Ελβίνας Λάτση και Νικολάου Γιάνναρη, ποιήματα και σκετς. Ενώ οι κυρίες της Ενοριακής Χορωδίας Κοκκινορράχης έψαλαν ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα Επτανήσου, με τη βοήθεια των μουσικών τους Χαρούλας Βελισσάρη Βαδάκογλου, Τριάδας Παλαιοκώστα, και Χαρούλας Παπαδοπούλου. Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν δύο νέοι φοιτητές που πέρασαν φέτος στο Πανεπιστήμιο και αυτοί είναι: η Γεωργία Ασημακοπούλου και ο Δημήτριος Σταυρόπουλος. Επίσης τιμήθηκε και η κ. Παναγιώτα Θ. Κολοβού για την πράξη της, να παραδώσει στην Αστυνομία ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που βρήκε στο δρόμο.

Την γιορτή έκλεισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σπάρτης π. Αθανάσιος Σπηλιώτης, ο οποίος απεύθυνε τα συγχαρητήρια του στα παιδιά, τις κυρίες της χορωδίας και όλους τους συντελεστές.

Την γιορτή παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και οι: ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βρεσθένων π. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας, ο εφημέριος Σελλασίας π. Νικόλαος Τσέτσεκας, ο εφημέριος Τσεραμιού π. Παναγιώτης Λάτσης, ο Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης κ. Γεώργιος Σουμάκης, ο Πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Λακωνίας κ. Δημήτριος Μιχαλάκος, η Νηπιαγωγός του Νηπιαγωγείου Αγίου Ιωάννου Σπάρτης Σταμάτα Παπαθανασοπούλου και ο τέως Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως κ. Γεώργιος Παλούμπας,.