Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πρόκειται να πραγματοποιηθεί 15-18 Απριλίου για πρώτη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η Έκθεση που έχει τρεις βασικούς πυλώνες, την Γαστρονομία, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό, φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες της μια Γεύση από Ελλάδα μέσα από:
-Live μαγειρικές από όλες τις περιοχές της Ελλάδας με εξειδικευμένους σεφ, μουσικοχορευτικές παραστάσεις από όλη την Ελλάδα, κεντρικό συνέδριο με θέμα την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την Επιχειρηματικότητα,
-B2B Συναντήσεις με προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα & το εξωτερικό,
-Προβολές ταινιών και
-Εκθέσεις φωτογραφίας.

Στην «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται μια συλλογική προσπάθεια από τις Περιφέρειες της Ελλάδας, τις επιχειρήσεις και κυβερνητικά όργανα για ενίσχυση του εσωτερικού Τουρισμού, αύξηση του εισοδήματος των επιχειρήσεων και ανάδειξη των ευκαιριών που μπορεί να προσφέρει η επιστροφή και η επίσκεψη στα πάτρια εδάφη.

Στα highlights της διοργάνωσης:

-Live Μαγειρική από αναγνωρισμένους Chef
-Συνέδριο με θέμα την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα
-Ημερίδα: Καινοτομία & Μηχανική Τροφίμων
-B2B Συναντήσεις
-Κεντρικό Παντοπωλείο με τοπικά προϊόντα από όλες τις άκρες της Ελλάδας
-Μουσικοχορευτικές Εκδηλώσεις
-Γεύσεις από όλα τα μέρη της Ελλάδας

Στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» παρουσιάζονται τα προϊόντα της Ελληνικής Γής, τα προϊόντα που παράγονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Κάθε εκθέτης έχει το δικό του εκθεσιακό περίπτερο στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας στην οποία ανήκει στο οποίο προβάλλει τα προϊόντα του. Οι ειδικές μορφές τουρισμού παρουσιάζονται από τις Περιφέρειες και τις ανάλογες επιχειρήσεις ενώ την προβολή του πολιτισμού αναλαμβάνουν οι ίδιες οι Περιφέρειες.