Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες της Πελοποννήσου οι οποίοι από χθες έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού στο Καλαμάκι δηλώνοντας μάλιστα πως θα κρατήσουν κλειστή την ΠΑΘΕ επ' αόριστον.

Οι αγρότες της Νεμέας χθες απέκλεισαν το λιμάνι και το Τελωνείο Κορίνθου έφυγαν, έλυσαν τον αποκλεισμό και πήγαν στον Ισθμό ενισχύοντας το μπλόκο που αριθμούσε συνολικά περί τα 200 τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα και περί τους πεντακόσιους αγρότες. Σήμερα δε, αναμένεται η ενίσχυση του μπλόκου του Ισθμού με αγρότες από τη Λακωνία. Από χθες το μεσημέρι πάντως, στο ρεύμα ανόδου της Ε.Ο. πραγματοποιείται μικρή παράκαμψη δεξιά στην έξοδο της Επιδαύρου.

Παράλληλα, οι αγρότες της Αρκαδίας από το μπλόκο της Νεστάνης απέκλεισαν τον δρόμο κάτω από τον ανισόπεδο κόμβο του αυτοκινητοδρόμου προς Βυτίνα αλλά και αυτόν προς Γορτυνία και αρχαία Ολυμπία.

Το βράδυ της Τρίτης ένα ακόμα μπλόκο στην περιοχή Σταυροδρόμι στην Πατρών – Τριπόλεως, προστέθηκε σε αυτά της Πατρών – Πύργου στην Κάτω Αχαΐα και στην Πατρών – Κορίνθου στο Αίγιο, με τους αγρότες να δηλώνουν σθεναρά την αντίθεσή τους στο επικείμενο προς ψήφιση νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και Φορολογικό.