ΣΠΑΡΤΗ. Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Λεωνίδας» Σπάρτης στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Σπάρτης (Βιβλιοθήκη), διοργανώνει εκδήλωση για την «Υπέρβαση» σε σημαντικές στιγμές της Ιστορίας και του Αθλητισμού της Σπάρτης.

Ομιλητές θα είναι ο συγγραφέας Γ. Λεκκάκης και ο κλινικός ψυχολόγος Χ. Αλεξάκος. Θα αναφερθούν στην Υπέρβαση όπως αυτή παρατηρείται στη μάχη των Θερμοπυλών, στον άθλο του Φειδιππίδη αλλά και στο σύγχρονο αγώνα Σπάρταθλον.

Θα τιμηθούν από τον Α.Π.Σ. «Λεωνίδας» και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δράσεων «Ετοιμοκλής», η αθλήτρια δρομέας υπεραποστάσεων Στέλλα Μαρκάκου και ο προπονητής (δάσκαλος) της Παναγιώτης Σκουλής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπόνος. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Ώρα έναρξης 18.30. Διάρκεια: 90 λεπτά περίπου.

Ο Πρόεδρος του Α.Π.Σ. Λεωνίδας Χρήστος Αλεξάκος απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Σπαρτιάτες και τις Σπαρτιάτισσες και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την οποία αναμένεται να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και να δοθούν αφορμές προβληματισμού.


Χορηγοί της Εκδήλωσης είναι:
ΑΣΕΕ «ΛΑΚΩΝΙΑ» - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ «ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ» - «ΟΙΚΟΣ ΕΛΑΙΑΣ» - ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ «ΜΑΖΗΣ» - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ»

Πηγή: pelopaspress.gr