ΣΠΑΡΤΗ. Επειδή δείξαμε τι εντόπισε η κάμερα του notospress στην οδό Γκορτσολόγου 52, οφείλουμε για το ορθόν της ενημέρωσης να δημοσιεύσουμε και τι πραγματικά εννοούσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης κ. Βασίλης Σκρουμπέλος όταν ρώτησε τον κ. Αργειτάκο αν γνωρίζει «Τι στεγάζεται στην οδό Γκορτσολόγου 52».

Στο video που ακολουθεί, ο κ. Σκρουμπέλος διαμαρτύρεται έντονα προς τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Σπάρτης ζητώντας του να αποσύρει ανακοίνωση που κατηγορεί για «δόλο» και «διαπλοκή» τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας σε σχέση με την υπογραφή της σύμβασης με τη Λακωνική Βιοενεργειακή (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Ως προς το τι κρύβει τελικά η Γκορτσολόγου, ο κ. Σκρουμπέλος ρωτά «Τι βρίσκεται εκεί» για να πάρει την απάντηση του κ. Αργειτάκου «Δεν ξέρω» και να ανταπαντήσει μειδιώντας «Ήταν το Δημαρχείο».

Ο Βασίλης Σκρουμπέλος μετέπειτα εξήγησε ότι κάνει τη συγκεκριμένη αναφορά γιατί ο κ. Αργειτάκος εγκαλεί το Δήμο πως σύναψε συμφωνία με τη Λακωνική Βιοενεργειακή που δεν έχει άδεια λειτουργίας ΚΔΑΥ και εξακολουθεί να επιβαρύνει το ΧΑΔΑ με σύμμεικτα υπολείμματα ενώ επί δημαρχίας του, τα υπολείμματα από την Τρίπολη κατευθύνονταν συστηματικά στην οδό Γκορτσολόγου 52! «Μήπως μέσα στο Δημαρχείο λειτουργούσε ΚΔΑΥ κ. Αργειτάκο;» κατέληξε ο κ. Σκρουμπέλος.