Με θέματα που αφορούν στη διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων για τα Παλαιολόγεια, τα Θεράπνεια, την Πρωτομαγιά, την Ημέρα Περιβάλλοντος, τον Ποιητή πατρίκιο και τη Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης συνεδριάζει το ΔΣ του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης.

ΣΠΑΡΤΗ. Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης καλούνται σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης, στα γραφεία του Ν.Π, Δωριέων 11 στη Σπάρτη, τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

- Έγκριση εκδηλώσεων Παλαιολογείων 2016. Ψήφιση πίστωσης. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής των προμηθειών που θα απαιτηθούν για την πραγματοποίηση των ανωτέρω εκδηλώσεων.

- Περί συνδιοργάνωσης εκδήλωσης με το 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος» στις 11-05-2016 προς τιμή του πολυβραβευμένο ποιητή Τίτου Πατρίκιου

- Περί συνδιοργάνωσης επιστημονικής διημερίδας με θέμα «Περιγεννητική και Παιδιατρική Φροντίδα στην Κοινότητα» (14-15/5/2016) με την Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (Παράρτημα Λακωνίας)

- Περί συνδιοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης με τους συλλόγους Σκούρας, Κεφαλά και Γκοριτσάς στα πλαίσια της γιορτής παραδοσιακών χορών «Θεράπνεια 2016» την 25 Ιουνίου 2016

- Περί συνδιοργάνωσης με την Λέσχη φωτογραφίας Σπάρτης «ΛΕ.ΦΩ.Σ.» έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Φωτογραφία Δρόμου» από 5 έως και 10 Ιουλίου 2016 στη κεντρική πλατεία Σπάρτης.

- Έγκριση συνδιοργάνωσης πρωτομαγιάτικων εκδηλώσεων

- Συζήτηση και προετοιμασία για τις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου)