Για Έλληνες με «έξυπνες» ιδέες που «βλέπουν» την αγορά των Η.Π.Α.
ΣΠΑΡΤΗ. Η ομάδα Activate Now / Ενεργοποίηση Τώρα ξεκινά και μας προσκαλεί
- στο πρώτο για φέτος και έκτο κατά σειρά - Οpen Coffee Sparta , με ομιλήτρια την Χριστίνα Τσάκωνα, δικηγόρο, με καταγωγή από τη Δαιμονιά Λακωνίας.
Η Χριστίνα Τσάκωνα εξειδικεύεται σε διεθνή θέματα εμπορικού δικαίου startup εταιρειών σε Ελλάδα και Καλιφόρνια.
H συζήτηση / παρουσίαση θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Παλιό Μεταξουργείο (Κων/νου Παλαιολόγου 29-31) Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.
Από το 2009 εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο στο San Francisco των ΗΠΑ προσφέροντας νομικές υπηρεσίες σε Ευρωπαϊκές και διεθνείς startups που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Αμερική. (Η Χριστίνα Τσάκωνα βοηθά Έλληνες με «έξυπνες» ιδέες να στήσουν εταιρείες στις ΗΠΑ)
Θα μιλήσει για νομικά θέματα για startup εταιρείες:
- Σύσταση startup στην Ελλάδα
- Σύσταση startup και άνοιγμα στο εξωτερικό (Ευρώπη και Αμερική)
- Εύρεση χρηματοδότησης σε Ευρώπη και Αμερική
Facebook event: Open Coffee Sparti VI