ΣΠΑΡΤΗ. Η νέα τηλεοπτική εκπομπή «ΠΑΛΜΟΣ» με παρουσιαστή τον Ηλία Μπόνο ξεκίνησε να προβάλλεται από την τηλεόραση του BEST το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Σε αυτήν την πρώτη εκπομπή καλεσμένος ήταν ο Κώστας Βουνάσης, αντιστράτηγο ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος ως εκπρόσωπος της οικογένειας του συμπολίτη μας Γιάννη Βάρλα που εντελώς ξαφνικά, άδικα και απολύτως εγκληματικά έπεσε νεκρός ένα καλοκαιρινό βράδυ στη Μαγούλα.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται αναλυτικά τα δεδομένα της υπόθεσης μέσα από επίσημα έγγραφα όπως αναφορές εγκλήματος, αντίγραφο ιστορικού συμβάντος, ιατροδικαστική έκθεση, διατάξεις εισαγγελέων, δελτία τύπου της Αστυνομίας, ιστολογική εξέταση, τοξικολογική ανάλυση, υπομνήματα, αιτήσεις, αναφορές και καταγγελίες.

Ο κ. Βουνάσης και η οικογένεια του Γιάννη Βάρλα υποστηρίζουν πάγια ότι ο θάνατος του Γιάννη οφείλεται σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και πως αυτό υποδεικνύεται και από έγγραφα που έχει στα χέρια της η Αστυνομία.

Ζητούν δε για μια ακόμη φορά την διαλεύκανση της υπόθεσης που έχει μέχρι στιγμής παρακωλυθεί.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τη συνέντευξη του Κώστα Βουνάση στον Ηλία Μπόνο και την εκπομπή «Παλμός» που προβάλλεται από την Περιφερειακή τηλεόραση του BEST κάθε Σάββατο στις 23.00 και κάθε Τρίτη στις 19.00.