Μνημόσυνα

Σταυρούλα Δ. Γεωργοπούλου
Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Δ. Γεωργοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια της, η νύφη της, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νίκος Φλώρος
Το Σάββατο 21 Οκτωβριου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νίκου Φλώρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια του Αργυρώ-Παναγιώτης Γεωργιάδης, τα ανίψια του Νικολέτα-Ηλίας Ροζακλής, Παντελία-Ιωάννης Βαλιώτης και Κατερίνα Γεωργιάδη, τα εγγόνια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Ποτούλα χήρα Π. Κυβέλου
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ποτούλας χήρας Π. Κυβέλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Καλομοίρα και Λεωνίδας Σπυριδάκος, Νίκος Κυβέλος και Πηνελόπη Αυγούλη, τα εγγόνια της Παναγιώτα, Χαραλαμπία, Παναγιώτα και Παναγιώτης-Ελευθέριος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μιχάλης Δ. Τσαγγάρης
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Μιχάλη Δ. Τσαγγάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κατερίνα, τα παιδιά του Μαρία και Νίκος, τα αδέλφια του Φώντας-Τζίνα Τσαγγάρη, Βαγγέλης-Τασία Τσαγγάρη, Ελένη-Γιώργος Κουκούτσης, Νίκος-Φωτεινή Σαραντοπούλου, Αντώνης Σαραντόπουλος, Δημήτρης-Μαρία Δημητρακοπούλου και Κώστας Σαραντόπουλος, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Απ. Λαμπρινός
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικολάου Απ. Λαμπρινού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Απόστολος - Γεωργία, τα αδέλφια του Ευαγγελία και Γιώργος, ο παππούς και η γιαγιά του Γιώργος και Δήμητρα, οι θείοι και οι θείες του, τα ξαδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Ι. Βεκράκος
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Ι. Βεκράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Γιάννης-Αμαλία, Δημήτρης-Δήμητρα και Χρήστος-Χρυσούλα, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κατίνα Καραφώτη, χήρα Αθανασίου
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κατίνα Καραφώτη, χήρας Αθανασίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαίρη-Κυριάκος Πολυμενάκος, τα εγγόνια της Ιωάννης-Κατερίνα Πολυμενάκου και Αθανάσιος-Πολυτίμη Καλαμαρά, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κηδείες
Γεωργία Δημητροπούλου

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Β Νεκροταφείο Σπάρτης τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 92χρονης Γεωργίας Δημητροπούλου.

Ιωάννης Γ. Κούτρος
Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 11.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στην Αναβρυτή τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 99χρονου Ιωάννη Γ. Κούτρου.