Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης που πραγματοποιήθηκε στις 8/11 στην Τοπική Κοινότητα Γκοριτσάς της Δ.Ε. Θεραπνών αποφασίστηκε η υλοποίηση τριών σημαντικών έργων.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για:
1. Μελέτη και φυσικό αντικείμενο του έργου «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΕ ΘΕΡΑΠΝΩΝ 2017», εκτέλεση και καθορισμό τρόπου κατασκευής
2. Μελέτη και φυσικό αντικείμενο του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ. Κ. ΧΡΥΣΑΦΑΣ», εκτέλεση και καθορισμό τρόπου κατασκευής, και
3. Παραλαβή τευχών Δημοπράτησης της μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Τ. Κ. ΑΡΝΑΣ»

Πρόκειται για τρία σημαντικά έργα, που περιλαμβάνονται και στις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων και η υλοποίησή τους έρχεται να δώσει λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες ανάπτυξης μέσα από αξιόλογες παρεμβάσεις.

«Η Δημοτική Αρχή παρά τις δυσκολίες, που ως Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να αντιμετωπίσει, με πρόγραμμα και αρκετή δουλειά υλοποιεί απαραίτητα έργα, βελτιώνοντας υπάρχουσες υποδομές και δημιουργώντας παράλληλα νέες.
Η προσπάθεια συνεχίζεται, διεκδικώντας ακόμα περισσότερες χρηματοδοτήσεις για έργα και παρεμβάσεις, με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών και τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας»
, καταλήγει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σπάρτης.