ΓΥΘΕΙΟ. Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό, η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Δήμου Ανατολική Μάνης (ΕΘΟΑΜ) παρουσίασε την 23η Δεκεμβρίου στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Γυθείου το κλασικό έργο του Άγγλου συγγραφέα Καρόλου Ντίκενς: «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» σε σκηνοθεσία & θεατρική διασκευή της Αγγελικής Κατσιβαρδέλου.

Η "Χριστουγεννιάτικη ιστορία" είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους ταυτόχρονα όμως και ιδιαίτερα δημοφιλής. O Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας σπαγκοραμμένος, φιλάργυρος και γκρινιάρης ηλικιωμένος που δεν αισθάνεται συμπόνια για κανέναν. Δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο, παρά πως θα εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα. Κυρίως όμως απεχθάνεται τα Χριστούγεννα και όλους όσοι χαίρονται και γιορτάζουν την όμορφη και ζεστή αυτή γιορτή. Μια παραμονή Χριστουγέννων όμως στοιχειώνεται από τις επισκέψεις του, νεκρού, παλιού του συνεταίρου Τζέικοπ Μάρλεϊ και των τριών πνευμάτων των Χριστουγέννων, του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος, που αναλαμβάνουν, με τον δικό τους τρόπο, να τον κάνουν να συνειδητοποιήσει ότι τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι τα πλούτη, αλλά η αγάπη, η συμπόνια και η ανθρώπινη παρουσία… Θα καταφέρουν άραγε να τον κάνουν να μετανοήσει για τα λάθη του;

Οι θεατές, που είχαν κατακλύσει από νωρίς το Πνευματικό Κέντρο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εξαιρετική παρουσίαση. Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος που παρακολούθησε την παράσταση, απευθυνόμενος στους ηθοποιούς χαρακτήρισε τις ερμηνείες όλων πραγματικά υπέροχες, συγχαίροντας τους για τη εξαιρετική τους εμφάνιση. Την παράσταση παρακολούθησε και ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί και σήμερα 27 Δεκεμβρίου 2017 στον Πνευματικό Κέντρο στις 20:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.