Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αικατερίνη Μ. Καπαρελιώτη

Την Πέμπτη 19 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 87χρονης Αικατερίνης Μ. Καπαρελιώτη.

Ευανθία Δ. Ματάλα

Την Παρασκευή 20 Απριλίου στης 5:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 80χρονης Ευανθίας Δ. Ματάλα. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα ξαδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Τσάμπος

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στης Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Τσάμπου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γιάννα, τα παιδιά του Αντωνία και Γεωργία, φιλοί και λοιποί συγγενείς του.

Αντιγόνη Μαντά

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αντιγόνης Μαντά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα της Αικατερίνη, τα αδέρφια της Μιχάλης – Νικολέτα και Έφη - Ζαχαρίας, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Δ. Κορκανάς

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παρδάλι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικολάου Δ. Κορκανά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του, τα εγγόνια του, φίλοι και λοιποί συγγενείς του.

Χάιδω Σαραντάκου

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καραβά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χάιδω Σαραντάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, η αδερφή της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Αθ. Δημητροπούλου

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Αθ. Δημητροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτρης - Πηνελόπη και Σωτήρης - Ελένη, τα εγγόνια της Μαρία και Οδυσσέας, Θανάσης και Μαρία, ο δισέγγονος της Δημήτρης, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αικατερίνη Π. Κουδούνη

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αικατερίνης Π. Κουδούνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παρασκευάς, τα παιδιά της Δημήτριος - Ερμιόνη Κουδούνη, Βασίλειος Κουδούνης και Μοναχός Νεκάριος Κουδούνης, τα εγγόνια της Κατερίνα και Παρασκευάς, τα αδέρφια της, τα ανίψια της, και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης – Σπύρος Κ. Φλώρος

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη - Σπύρου Κ. Φλώρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αδαμαντία η κόρη του Ιωάννα, ο αδερφός του Βασίλης και οι λοιποί συγγενείς.

Κωνσταντίνα Π. Τσούκλερη ( Πρεσβυτέρα )

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στους Σουστιάνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Π. Τσούκλερη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιερέας Παναγιώτης, ο υιός της Θεόδωρος, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Γ. Μαζαράκου

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Ελένης Γ. Μαζαράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κανέλλα Κουλόγιαννη, Χρήστος - Ελένη Μαζαράκου και Μαρία - Ευστράτιος Σμυρνιός, τα εγγόνια της Χρήστος και Σοφία, Γεώργιος και Σοφία, Γεώργιος και Χαρίκλεια, Ιωάννης και Αθανασία, τα δισέγγονα της Κωνσταντίνος και Γεώργιος και λοιποί συγγενείς της.

Αλέξανδρος Παν. Τσετσέκας

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αλέξανδρου Παν. Τσετσέκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Παναγιώτης και Κυριακούλα, τα εγγόνια Αλέξανδρος και Δημήτριος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Π. Βέργαδος

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Συκαρακίου τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικολάου Π. Βέργαδου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Παναγιώτης - Βασιλική Βέργαδου και Ελένη - Παναγιώτης Νταλιάνης, τα εγγόνια του Κατερίνα, Παναγιώτα, Ηλιάνα, Παναγιώτα και Νικόλαος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και λοιποί συγγενείς του.

Ανδρέας Δημ. Διζές

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στης Αμύκλες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ανδρέα Δημ. Διζέ. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Ευαγγελία και Δημήτριος - Παναγιώτα, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Δ. Ηλιάδης

Την Κυριακή 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικολάου Δ. Ηλιάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Δημήτρης - Νικολέτα Ηλιάδη, Διαμάντω - Νίκος Καψάλης και Βαγγέλης - Λυγερή Ηλιάδη, τα αδέρφια του Παναγιώτης - Ελένη Ηλιάδη, τα εγγόνια της, Νίκος, Άγης, Μελίνα, Νίκος, Δημήτρης και Κωνσταντίνα, τα ανίψια του, και οι λοιποί συγγενείς του.

Eυχαριστήριο της οικογένειας Ελένης Βαλιώτη

« Ευχαριστούμε θερμά, όλους που με την παρουσία τους, τα καλά λόγια , τις σκέψεις τους, μας συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας, για το θάνατο της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας Ελένης Βαλιώτη χήρας Δημητρίου.

Η μητέρα μας, που έφυγε από κοντά μας πλήρης ημερών, άφησε πίσω της παρακαταθήκη το χαμόγελό της, την αγάπη της για την οικογένεια και τους ανθρώπους, την εργατικότητά της ,την μόνιμη διάθεση για προσφορά και δημιουργία.

Έτσι θα την θυμόμαστε για πάντα εμείς τα παιδιά της, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συμπατριώτες.

Αγαπημένη μας μητέρα, Καλό σου ταξίδι…

Σ΄ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες…»

Εκ μέρους της οικογένειας

Βαγγέλης Βαλιώτης

Δήμαρχος Σπάρτης