ΣΤΟΧΟΣ ΖΩΗΣ για μας αποτελεί η διαρκής προσπάθεια να παρέχουμε ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από εξειδικευμένους επιστήμονες με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο τους.

Ο ΣΤΟΧΟΣ επικεντρώνεται στην ενίσχυση και ανάπτυξη της ατομικής προσωπικότητας του μαθητή και του φοιτητή λαμβάνοντας υπόψη :

α. τα στοιχεία ιδιοσυγκρασίας του

β. τα ταλέντα και τις δεξιότητές του

γ. τις κλίσεις και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ της Συμβουλευτικής που λαμβάνεται από τον ΣΤΟΧΟ είναι η διάσταση της ολοκληρωμένης προσέγγισης για κάθε παιδί ξεχωριστά.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ που υιοθετείται είναι:

α. εξατομικευμένη και πολύπλευρη. Κατά τη διαδικασία όλα τα στοιχεία που αναφαίνονται και αξιολογούνται με τεστ και στοχευμένες συζητήσεις, οδηγούν στο πλήρες πλάνο επαγγελματικών επιλογών.

β. Η αγορά εργασίας αναλύεται σε όρους συνθηκών που αφορά την παγκόσμια οικονομία, ώστε ο μαθητής να καθοδηγείται διαμορφώνοντας ένα προσωπικό σχέδιο επαγγελματικής κατάρτισης βασισμένο σε όλες τις εναλλακτικές διαδρομές ειδικοτήτων, μεταπτυχιακών και επαγγελματικών επιλογών, για να είναι εφικτή η διεκδίκηση μιας επιτυχούς καριέρας.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ 2018

Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ του ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ είναι το τελικό και σημαντικότερο βήμα για μια επιτυχημένη εισαγωγή στα Πανεπιστήμια ή τα Τεχνολογικά ιδρύματα. Γι᾽ αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα συμπληρωθεί, ώστε να αποφευχθούν αστοχίες που θα οδηγήσουν τον υποψήφιο σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΖΩΗΣ προσφέρει:

• Ατομικό πρόγραμμα συμβουλευτικής για κάθε υποψήφιο φοιτητή/τρια.

• Αναλυτική ενημέρωση για όλες τις σχολές- τμήματα και τις προοπτικές τους (προπτυχιακές , μεταπτυχιακές σπουδές, επαγγελματικά δικαιώματα, μετεγγραφές).

• Παρουσίαση όλων των “μυστικών” των σχολών που πρέπει να έχουν υπόψη τους οι υποψήφιοι.

• Αντιστοίχιση των επαγγελμάτων με τις σχολές των ΑΕΙ & ΤΕΙ.

• Ανάλυση των όρων αγοράς σε Ελλάδα & εξωτερικό.

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι:

• Να αποφευχθούν ΛΑΘΗ, λόγω ελλιπούς ενημέρωσης

• Να ιεραρχηθούν ΣΩΣΤΑ οι προτιμήσεις των αποφοίτων ανάλογα με τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα, αλλά και τα μόρια που έχουν συγκεντρώσει.

• Να γίνει η καλύτερη ΕΠΙΛΟΓΗ, ώστε να εξασφαλιστεί μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Διαλέγοντας επάγγελμα, διαλέγεις τρόπο ζωής και αυτή η επιλογή δεν πρέπει να αφήνεται στην ΤΥΧΗ.

Υπεύθυνη Κέντρου: ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΓΙΩΚΟΥ (Τακτικό Μέλος της ΕΛΕΣΥΠ)
Διεύθυνση: Λυκούργου 114.
Τηλέφωνο: 27310 21313.