ΣΠΑΡΤΗ. Παράσταση ποιότητας, που τόσο έχει ανάγκη το κοινό, εξασφάλισε το Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια πόλη» στη φετινή διοργάνωση. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 19:30, στο Κτήμα Νερόμυλος, αναβαίνουν μαζί στη σκηνή ο Ηλίας Καρελλάς και η Αρετή Κετιμέ.

Πρόκειται για μια επιτυχημένη παράσταση - γιορτή. Μετά τις επιτυχίες του στο Μέγαρο Μουσικής και στο Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ο γνωστός σκιοπαίκτης και σκηνοθέτης, Σπαρτιάτης, Ηλίας Καρελλάς συναντά στη σκηνή την Αρετή Κετιμέ. Παράσταση Θεάτρου Σκιών με ζωντανή μουσική και τραγούδι.

Επι σκηνής και πίσω από τον μπερντέ ο Ηλίας Καρελλάς και η βοηθός σκηνής Δήμητρα Κώνστα. Στο τραγούδι η Αρετή Κετιμέ. Ορχήστρα από 5 μέλη και η βραδιά απογειώνει μικρούς και μεγάλους στο έργο «Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής».

Ο γνωστός Καραγκιόζης και η αξεπέραστη παρέα του με όχημα το χιούμορ και τη ζωντανή μουσική μας ταξιδεύουν σε σύγχρονα και παραδοσιακά μονοπάτια. Αυτό ακριβώς που επιχειρεί το Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια πόλη» να φέρει κοντά το χθες με το σήμερα του πολιτισμού.

Ο μεγάλος Βεζύρης αναζητά έναν καλό τραγουδιστή για τα γενέθλια της κόρης του. Ο λαϊκός φιλόσοφος Καραγκιόζης θέλοντας να αποκτήσει μουσικές γνώσεις ψάχνει να βρει δασκάλα. Ο Χατζηαβάτης του συστήνει την Αρετή Κετιμέ… Ένα υπέροχο ταξίδι με ήχους σύγχρονους και παλιούς ξεκινά… Τα υπόλοιπα επί φωτισμένου μπερντέ.

Κανείς δεν πρέπει να χάσει την ξεκαρδιστική αυτή ευκαιρία, σημαντική προσφορά του Φεστιβάλ στην ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Χορηγοί του Φεστιβάλ είναι:

ΙΝΤRAKAT

INTRACOM

SPARTA GOURMET

XYMOI ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΙΚΛΙΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΤΣΙΚΑΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΈΝΤΡΟ ΦΡΈΣΚΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟΥ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – SILK

ΦΑΡΜΑ ΣΚΑΦΙΔΑ

Κ. ΧΑΤΖΕΛΗΣ Α.Ε.

ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α. ΗΛΙΑΣ – ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΧΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΦΥΤΩΡΙΑ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΒΕ

HONDOS CENTER – ΣΠΑΡΤΗ

ΝRG SPORT ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

MARK CENTER – ΣΧΟΛΙΚΑ – ΒΙΒΛΙΑ – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΟΗΣΙΣ ΚΈΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

MOOSE L. S. – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ