ΣΠΑΡΤΗ. Με πρωτοβουλία του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» κ. Σταύρου Αργειτάκου, διοργανώνεται Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα «Πρόταση Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σπάρτης» την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Σαϊνοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου (πεζόδρομος Κλεομβρότου 16, α’ όροφος).

Στη θεματική εκδήλωση αναμένεται η παρουσία του συνόλου των εμπλεκόμενων με τον τουρισμό φορέων και οργανισμών, Σύλλογος Ξενοδόχων και Επισιτιστών, Εμπορικό Επιμελητήριο, Εκπρόσωποι Τουριστικών Γραφείων, Ταξί, Εμπορικός Σύλλογος, Πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ενημερωθούν για την πλέον σύγχρονη πρόταση του συνδυασμού για το μέλλον του Τουρισμού στη περιοχή.

Η πρόταση εντάσσεται στο προεκλογικό πρόγραμμα του Συνδυασμού για το Δήμο Σπάρτης, βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό μοντέλο διαχείρισης τουριστικών προορισμών, και θα παρουσιαστεί από εκπρόσωπο της COMPUGEN, εταιρία Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Ψηφιακού Marketing.

Ο κ. Σταύρος Αργειτάκος και ο συνδυασμός του, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, «επενδύουν στην ανάπτυξη της τουριστικής κουλτούρας, στην αξιοποίηση των μοναδικών τουριστικών στοιχείων που παρουσιάζει η περιοχή και κατ’ επέκταση στην αύξηση του τοπικού «ΑΕΠ», προς όφελος των πολιτών του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, με τη χρήση σύγχρονων, αποτελεσματικών εργαλείων με αποδεδειγμένη απόδοση και αξία».