ΣΠΑΡΤΗ. Δραματικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τα αυτοδιοικητικά της Σπάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μέχρι πρότινος υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αποστολάκος φαίνεται να αποσύρεται ανατρέποντας, για δεύτερη φορά, τα δεδομένα. Η πρώτη ήταν η αιφνίδια κάθοδός του. Στους ανθρώπους που αποτέλεσαν την ομάδα του Γρ. Αποστολάκου επικρατεί αναβρασμός, εκνευρισμός και έντονος προβληματισμός. Υπάρχει κινητικότητα και γίνεται προσπάθεια αναδιάταξης, ωστόσο έχει πληγεί καίρια η αξιοπιστία και η συνέπεια. Σύμφωνα με πληροφορίες προ ημερών επιχειρήθηκε συνεργασία Αργειτάκου – Αποστολάκου η οποία έπεσε στο κενό. Η Ν.Δ. φαίνεται να μην έχει πραγματική εικόνα για τις ζυμώσεις, τις μετακινήσεις και τις συνέπειες που ήδη έχει στη συνοχή του κόμματος η συγκεκριμένη κατάσταση.

Την ίδια στιγμή είναι αξιοπρόσεκτη η διείσδυση στην κοινωνία της Αναστασίας Κανελλοπούλου και των ανθρώπων που πλαισιώνουν την πρότασή της, που δείχνει να δικαιώνεται για τα ψύχραιμα και σταθερά βήματα με τα οποία έχει επιλέξει να κινηθεί.

Προβληματισμός υπάρχει στο στρατόπεδο Βαλιώτη ο οποίος θέλει αλλά δεν μπορεί να προσελκύσει στελέχη που θα του έδιναν άλλοθι στον λογικό ισχυρισμό ότι είναι ο δούρειος ίππος του ΣΥΡΙΖΑ για να αλώσει τον κεντροδεξιό χώρο.

Οι επόμενες ημέρες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν «ελεύθεροι» υποψήφιοι που αναζητούν συνεργασία.