Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Παναγιώτης Καρύγιαννης
Το Σάββατο 13 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Βρέσθενα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 82χρονου Παναγιώτη Καρύγιαννη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Ευσταθία, τα παιδιά του Παναγιώτα, Αιμιλία και Κυριάκος, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Λαμπρινή Π. Σακελλαροπούλου
Το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 5:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Καλογωνιά θα τελεσθή η νεκρώσιμος ακολουθία της 86χρονης Λαμπρινής Π. Σακελλαροπούλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κανελλιώ Παυλάκου-Γεωργίου (Χήρα)
Το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 6:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γεράκι θα τελεσθή η νεκρώσιμος ακολουθία της 89χρονης Κανελλιώς Παυλάκου – Γεωργίου . Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παύλος Αλειφερόπουλος
Την Κυριακή 14 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παύλου Αλειφερόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, τα τέκνα του Μαρία και Μιχάλης , τα εγγόνια του Στέλιος και Παύλος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ηλίας Ι. Δαρβίρης
Την Κυριακή 14 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Ι. Δαρβίρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Γεώργιος και Καλιόπη, τα ανίψια του Όλγα και Παναγιώτα, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Πότα Κων. Κυριακούλια
Την Κυριακή 14 Ιούλιου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Πότας Κων. Κυριακούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Γεώργιος – Σοφία Κυριακούλια, η ανιψιά της Αργύρω, τα ξαδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταύρος Παν. Μαγέτος
Την Κυριακή 14 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Παν. Μαγέτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Παναγιώτης – Νάνσυ, Δημήτριος – Λυγερή και Νεκτάριος – Ιωάννα, τα εγγόνια του Σταύρος, Ανδρέας και Μανώλης, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαριγώ Γ. Τούμπλη
Την Κυριακή 14 Ιούλιου στον Ιερό Ναό Κοιμήσης της Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαριγώς Γ. Τούμπλη.Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσυχή ο σύζυγός της Γεώργιος, τα παιδιά της Ηλίας – Κατερίνα Τούμπλη και Σοφία – Χρήστος Ρετσίνας , τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Μαρία Καραβάσου
Την Κυριακή 14 Ιουλίου σον Ιερό Ναό Άγιοι Ανάργυροι στη Ζούπενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Καραβάσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσυχή παιδιά της Γιάννης – Ιωάννα Καραβάσου, τα εγγόνια της Βασίλης και Αντώνης, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Ευστράτιος Ε. Χριστόπουλος
Την Κυριακή 14 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευστράτιου Ε. Χριστόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Μάκης και Μαίρη, τα εγγόνια του Ηλίας – Ποτούλα και Θανάσης – Χρυσοβαλάντη, ο δισέγγονος του Χρήστος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευγενία Π. Ανδριανάκου
Την Κυριακή 14 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Ποταμιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευγενίας Π. Ανδριανάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Σταύρος- Πολυτίμη και Ηρακλής – Γιασεμιά, τα αδέρφιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κυριακούλης Ν. Γερμανάκος
Την Κυριακή 14 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κυριακούλη Ν. Γερμανάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.