Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Γεωργία Θεοδωρακάκου
Την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 11:00π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Δαφνί ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 84χρονης Γεωργίας Θεοδωρακάκου. Ευχαριστούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος Θεοδωρακάκος, τα παιδιά της Νικόλαος και Άννα, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Βαμβακάρης
Το Σάββατο 20 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Πολύδενδρο, τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Βαμβακάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νίκος και Πέτρος – Γεωργία, τα εγγόνια του Έλενα και Μάριος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευστάθιος Ιων. Κανέλλος
Την Κυριακή 21 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη, τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστάθιου Ιων. Κανέλλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ιωάννης και Πηνελόπη Σπυρίδων Δράκος, η εγγονή του Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος (Λάκης) Δ. Δημητρακόπουλος
Την Κυριακή 21 Ιουλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνό του Νικόλαου Δ. Δημητρακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Έλενα – Γιάννης και Δημήτρης – Νέλλα, οι γονείς του Ελένη Δημητρακοπούλου και Σπύρος Καραγιαννάκος, τα αδέρφια του Γιάννης – Ρούλα Δημητρακοπούλου και Μαρία- Θανάσης Δρίτσας, ο εγγονός του Ηλίας, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Γιαννακοπούλου
Την Κυριακή 21 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού, τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Γιαννακοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, Αποστόλης Γιαννακόπουλος, Γιαννούλα – Κυριάκος Γεροντίδης και Γιώργος Κουρής, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Ζαραφωνίτου ( Σύζυγος Βασιλείου)
Την Κυριακή 21 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Ζαραφωνίτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, Νικόλαος – Ποτούλα, Κυριακή και Παναγιώτης, τα εγγόνια της Χρήστος, Βασίλειος, Μαρία και Νίκη, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική Τσίχλη
Την Κυριακή 4 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Γεωργιτσίου τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Τσίχλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιος της Χρήστος Τσίχλης και οι λοιποί συγγενείς της .