ΑΣΤΡΟΣ. Το πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα με κηνυγό είναι γεγονός, πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας κυνηγιού. Το περιστατιό συνέβη στο Άστρος όπου σκοτώθηκε προχθές το απόγευμα ένας 38χρονος μετά από κυνήγι τρυγονιού.

Οι δικοί του άνθρωποι έχασαν τα ίχνη του και όταν τον αναζήτησαν, τον βρήκαν νεκρό δίπλα στο αυτοκίνητό του λίγο έξω από το Άστρος. Ο άτυχος άνδρας είχε τραύμα από όπλο στο κεφάλι. Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.

O πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συνάδελφου κυνηγού που τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα έφυγε από την ζωή ασκώντας την αγαπημένη του κυνηγετική δραστηριότητα στο Άστρος Κυνουρίας.

Εφιστά την προσοχή σε όλους τους συνάδελφους κυνηγούς να τηρούν τους γραπτούς και άγραφους νόμους που διέπουν την κυνηγετική δραστηριότητα τηρώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας καθώς οφείλουν τόσο στον εαυτό τους αλλά και στους δικούς τους ανθρώπους να νοιώθουν σιγουριά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση αυτή η ευχάριστη δραστηριότητα να έχει τραγικά αποτελέσματα.