Μια δημιουργική χρονιά ολοκληρώθηκε για τη Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν και φέτος τα μέλη και φίλοι της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης ,σε συνδυασμό με την ετήσια τακτική γενική συνέλευση, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου:
«Μια ιδιαίτερα δημιουργική χρονιά ολοκληρώθηκε για τη Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την Ετήσια τακτική Γ.Σ. των μελών της που έγινε στην αίθουσα της Λέσχης την Δευτέρα 23-01-2012.
Το 2011 γιορτάσαμε τα 10 χρόνια λειτουργίας της Λέσχης με εκθέσεις φωτογραφίας των μελών μας, με συμμετοχή σε μεγάλες εκδηλώσεις του νομού μας, φιλοξενήσαμε σημαντικούς ανθρώπους της φωτογραφίας και ακούσαμε τις εισηγήσεις τους, φωτογραφίσαμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα Σπάρτης και τέλος σε συνεργασία με την «Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης- Παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης» φιλοξενούμε την σημαντική έκθεση του Στέλιου Ευσταθόπουλου εως τις 11-03-2012.
Είχαμε τη ιδιαίτερη τιμη και χαρά να απονείμουμε τιμητικές πλακέτες στους φιλοξενούμενούς μας για την στήριξη του έργου της Λέσχης μας και στους κα Γεωργία Κακούρου – Χρόνη και κο Νίκο Γεωργιάδη για την συνεχή προσφορά τους στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης μας.
Το Δ.Σ. και τα μέλη αισθανόμαστε επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστούμε δημόσια για τη συμπαράσταση και βοήθεια που μας πρόσφεραν τους:
Kο Σταύρο Αργειτάκο, Δήμαρχο Σπάρτης, τον Kο Λεωνίδα Καράντζαλη, πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης, τον Κο Μάριο Τζωρτζάκη πρόεδρο του Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, ΜΜΕ του νομού, καθώς και όλες τις επιχειρήσεις της πόλης που μας στήριξαν. »