Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Αγγελική Κ. Πουλάκου (Χήρα)
Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 80χρονης Αγγελικής Κ. Πουλάκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Νεκτάριος – Μουρέτα, τα αδέρφια της Αποστόλης – Χαρίκλεια Καψάλη και Ματούλα Ασιούρα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Λοβίτης
Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 71χρονου Παναγιώτη Λοβίτη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η ζύζυγός του Γιαννούλα, τα παιδιά του Μαρία - Δημήτρης Νικολαϊτης και Κωνσταντίνα - Βασίλειος Υμέρης, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Χριστίνα Π. Κοιλάκου (Χήρα)
Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Λευκόχωμα τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 85χρονης Χριστίνας Π. Κοιλάκου. Στη κηδεία καλούν για συμμπροσευχή τα παιδιά της, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Χαρίκλεια Παναγάκου
Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χαρίκλειας Παναγάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμρποσευχή τα παιδιά της Νικόλαος Παναγάκος, Μαρία Σαχάμη , Ιερέας Ευάγγελος Γρίβας και Πρεσβυτέρα Ευγενία, τα εγγόνια της , τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Η. Χριστοφοράκος
Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Η. Χριστοφοράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρσοευχή η σύζυγός του Άννη , τα παιδιά του Σταυρούλα – Γιώργος και Ευαγγελία-Ανδρέας, τα εγγόνια του Θοδωρής, Γιάννης, Γιάννης και Έιντα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Ελένη Π. Μανούσου
Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημήτριου στα Καλύβια Θεολόγου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Π. Μανούσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Λεωνίδας, τα τέκνα της Παναγιώτης, Μαρία – Ανδρέας, τα εγγόνια της Βασίλης, Λεωνίδας και Παναγιώτα, η αδερφή της Γεωργία, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Πότα Π. Φλώρου
Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Πότας Π. Φλώρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμρπσοευχή τα τέκνα της , τα αδέρφια της , τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Βασίλειος Ν. Χειλάκος
Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Σελεγούδι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλειου Ν. Χειλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αντωνία, τα παιδιά του Νίκος – Βάσω, Μαρία και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.