ΣΠΑΡΤΗ. Αυτοσχεδιασμός, κίνηση, λόγος, θεατρικό κείμενο. Κάθε Τετάρτη 21.00-23.00 στο Παλαιό Μεταξουργείο στη Σπάρτη.
Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του θεάτρου, να ανακαλύψουν τη μαγεία του αυτοσχεδιασμού και της ελεύθερης έκφρασης, δημιουργήθηκε στο Μεταξουργείο ένα νέο θεατρικό εργαστήρι που θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη 21.00 με 23.00.

Το εργαστήρι αυτό έχει σαν βασικό του στόχο να αναδείξει τη δύναμη του θεάτρου να αποκαλύπτει τα πιο δυνατά εκφραστικά μέσα του καθενός, να μεταμορφώνει την εμπειρία του ανθρώπου για τον ίδιο του τον εαυτό και για τον κόσμο γύρω του.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικες με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία από το χώρο του θεάτρου. Απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να συνεχίζουν να παίζουν!

Ελάτε να μας γνωρίσετε!
Τηλέφωνο πληροφοριών Χρυσάνθη Κοτσάφτη 6977471474

Παλαιό Μεταξουργείο – Activate Now
Ο χώρος που στεγάζεται το εργαστήριο, το Παλιό Μεταξουργείο, βρίσκεται στην οδό Κ. Παλαιολόγου 29-31 στη Σπάρτη. Είναι ένας μοναδικός χώρος που ήταν η τελευταία από τις φάμπρικες καλλιέργειας μεταξοσκώληκα στην πόλη της Σπάρτης. Από το Δεκέμβρη του 2014 το παλιό Μεταξουργείο έχει ξεκινήσει και πάλι την παραγωγή. Αν κάποτε εκεί ο μεταξοσκώληκας γινόταν μετάξι σήμερα, στον ίδιο χώρο, εκκολάπτονται ταλέντα, δεξιότητες και τέχνες.

Η ομάδα “Activate Now//Ενεργοποίηση Τώρα” στα πλαίσια της συνεργατικής οικονομίας της αυτονομίας, της δια βίου μάθησης και απέναντι στις ολοένα αυξανόμενες κοινωνικοπολιτιστικές ανάγκες πραγματοποιεί στους χώρους του Μεταξουργείου σειρά δράσεων, εκθέσεων, εργαστηρίων.

https://www.facebook.com/activnow/
https://activateyourparticipation.wordpress.com/
Επικοινωνία: activateyourparticipation@gmail.com