ΠΑΤΡΑ. Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες του Πολιτιστικού Οργανισμού, οι οποίες στοχεύουν να στηρίξουν το λαό μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η Πανδημία.
Την Μ. Δευτέρα, 13 Απρίλη, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Ανδρέα Μάζη, παρέδωσαν από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, μεγάλο αριθμό βιβλίων στον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρο Τουλγαρίδη, τα οποία θα διανεμηθούν σε οικογένειες που στηρίζονται με τρόφιμα.

Το βιβλίο αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους «συντρόφους» στη ζωή μας, ιδιαίτερα σήμερα που το μυαλό και η καρδιά μας πρέπει να είναι ζεστή, να σκέφτεται και να εκφράζει την αλληλεγγύη σε όσους το έχουν ανάγκη.
Η επιλογή των αναγνωσμάτων - την επιμέλεια είχαν οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη - έγινε ανά ηλικία και κατηγορία και αφορούν στη παιδική λογοτεχνία, βιβλία λογοτεχνικά για ενήλικες, εκδόσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού, οι οποίες αναδεικνύουν την ιστορία και την πορεία συνόλων του Δήμου Πατρέων καθώς και παραμύθια.
Η παράδοση των βιβλίων θα γίνει από τους εργαζόμενους στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου.
Αυτή ήταν η αρχή μιας σειράς παρόμοιου περιεχομένου πρωτοβουλιών και συνεργασιών του Πολιτιστικού Οργανισμού με τον ΚΟΔΗΠ.