ΑΡΓΟΣ. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος με απόφαση του που δημοσιεύθηκε στις 8 Μαΐου στο «Διαύγεια» προσέλαβε τον γνωστό Αργείο Δικηγόρο Σωτήρη Κωτσοβό ως Ειδικό Συνεργάτη, στην αντίστοιχη κενή οργανική θέση, με σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με την οποία και συνάπτεται η εργασιακή σχέση του αναφερόμενου με το Δήμο και αρχίζει η υποχρέωσή του για παροχή των υπηρεσιών του.

Η διάρκεια της σύμβασης, είναι από 8/5/20, μέχρι τη λήξη της θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ήτοι μέχρι την 31-12- 2023.

Οι δραστηριότητες και τα ειδικότερα καθήκοντα του προσλαμβανόμενου καθορίζονται με την υπ’ αριθ.884/1-4-2020 απόφαση πρόσληψης που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ497/τ.Γ/22-4-2020. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007, ως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Ο Σωτήρης Κωτσοβός δήλωσε ότι συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο και τους όρους της σύμβασης. Οι αρμοδιότητες του είναι σε θέματα, Ελληνικών & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συμμετοχής του Δήμου σε Πολιτιστικές δραστηριότητες & συνεργασίες, Ευρωπαϊκά δίκτυα και αδελφοποιήσεις.

Φωτογραφία: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ