ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ. Στο πλαίσιο των «Σικυωνίων 2020», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας (ΕΦ.Α.ΚΟΡ.), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου (Ι.Λ.Μ.Κ.) και το ΝΠΔΔ Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων «Η Μηκώνη», συνδιοργανώνουν μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην Πανσέληνο του Αυγούστου.
Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου (ώρα 21:00) η Χρυσούλα Στεφανάκη ερμηνεύει σπουδαίους Έλληνες συνθέτες του 20ού αιώνα, με τη συνοδεία των μουσικών Γιώργου Σχοινά (πιάνο) και Φοίβου Μπόζα (σαξόφωνο) και συντροφιά το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου. Μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια και φόντο τον εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο της Μονής Ζαρακά, στη Στυμφαλία.

Τα Σικυώνια είναι η θερινή γιορτή πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων που διοργανώνεται από τη «Μηκώνη» και τον Δήμο από το 2010. Περιλαμβάνει πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, στο τηλέφωνο 27470 22269 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
200 16 Στυμφαλία Κορινθίας
Τ: 27470 22296 | www.piop.gr