ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Η Οινοποιητική Μονεμβασίας του κ. Γιώργου Τσιμπίδη, ταξιδεύει στην Πίζα της Ιταλίας, προκειμένου να φέρει σε επαφή κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, με τις υπέροχες ποικιλίες κρασιού της περιοχής μας.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, στις 7:00 μ.μ. στη βεράντα του όμορφου και ιστορικού Hotel Royal Victoria στην Πίζα, θα γίνει γνωριμία με τα ελληνικά κρασιά της Μονεμβασίας, κρασιά τα οποία όπως επισημαίνεται «έχουν ιστορία χιλιετιών που φτάνει μέχρι και σήμερα».

Όπως υπογραμμίζεται από την Οινοποιητική Μονεμβασίας «η Μονεμβασία είναι σήμερα ένα όμορφο χωριό, από το οποίο έφυγαν ελληνικά πλοία πριν από αιώνες για να κατακτήσουν την ευρωπαϊκή ήπειρο, μεταφέροντας τις ποικιλίες σταφυλιών που μεγαλώνουν σήμερα στους αμπελώνες της περιοχής. Η Οινοποιητική Μονεμβασίας θα μας οδηγήσει να ανακαλύψουμε αυτά τα κρασιά και τα τυπικά αμπέλια μιας περιοχής, που αξίζει να είναι γνωστά και να τα επισκεφθούμε».

Όσοι παρευρεθούν θα δοκιμάσουν τρία τυπικά κρασιά της περιοχής: Τα λευκά Ασύρτικο και Κυδωνίτσα και το κόκκινο 300, ένα μείγμα Αγιωργίτικο και Μαυρούδι, αυτόχθονες ποικιλίες που αντιπροσωπεύουν αυθεντικά μια περιοχή ιστορικά κατάλληλη για την αμπελουργία.

Το κόστος της βραδιάς είναι 20 € και περιλαμβάνει τη γεύση των τριών κρασιών, που συνοδεύονται από ένα πιάτο με διάφορες μεσογειακές γεύσεις.

Πληροφορίες και κρατήσεις μέσω whatsapp στο 388.8894672 (Cristian) ή μέσω email στο info@ilnomadedivino.com