Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε στο News 24/7 για το κρεβάτι που έσπασε (λόγω γραβιέρας) στα γυρίσματα του "Νησιού", τη νέα της τηλεοπτική δουλειά, τη Νομική και το ακορντεόν της μητέρας της.

ΕΛΛΑΔΑ. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατάφερε γρήγορα να ερμηνεύσει σπουδαίους ρόλους με μεγάλη επιτυχία και να μεταδώσει στο κοινό την έμφυτη γλυκύτητα και ζεστασιά της. Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι ένα φωτεινό πλάσμα που σε κερδίζει σε λίγα δευτερόλεπτα με το χαρακτηριστικό χαμόγελό της και την αφοπλιστική ευγένεια που τη διακατέχει.

Ήρθε απ’ τη Λαμία στην Αθήνα όταν μπήκε στη Νομική. Κατά τις διπλές σπουδές της, την κέρδισε (ευτυχώς) η υποκριτική. Οι σινεφίλ την είχαν πρωτοδεί στον κινηματογράφο, στις «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη. Στο τηλεοπτικό κοινό συστήθηκε σαν «Άννα», ένα κορίτσι που έσπερνε θύελλες στη μεγάλη επιτυχία «Το Νησί» κι έκτοτε την ήξεραν όλοι. Λατρεύει το θέατρο κι έχει ήδη στα 36 της χρόνια καταπιαστεί με Αισχύλο, Σαίξπηρ, Τολστόι, Παπαδιαμάντη, Πιραντέλο, Ξενόπουλο, ντε Φιλίππο κ.ά. (ενδεικτικά να αναφέρω «Οφηλία» στον Άμλετ, «Αγία Τερέζα» στην παράσταση «Πιαφ», «Μαριάννα» στην ταινία «Ρόζα της Σμύρνης», «Στέλλα Βιολάντη», στην ομώνυμη παράσταση, «Ελίζαμπεθ Μπένετ» στην «Περηφάνια και Προκατάληψη»).

Την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, πρωταγωνιστεί ως «Λήδα» στη νέα τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Ήλιος».

Έχετε καταγωγή από Αρκαδία και μεγαλώσατε σε Πύργο και Λαμία; Μιλήστε μου για αυτές τις εναλλαγές. Πώς ήσασταν μικρή;

«Είχα όμορφα παιδικά χρόνια. Μεγάλωσα σε μια πενταμελή τυπική θα έλεγα οικογένεια στην επαρχία. Είμαι το μεσαίο από τα τρία παιδιά της οικογένειας και θα έλεγα πως μάλλον είχα από μικρή το σύνδρομο του καλού παιδιού, κάτι που ήταν εύκολο για τους άλλους, επώδυνο για εμένα και τα ψυχοσωματικά μου».

Περάσατε και αποφοιτήσατε από τη Νομική Αθηνών. Ποια ήταν η στιγμή που αποφασίσατε να εργαστείτε ως ηθοποιός;

«Νομίζω το είχα ονειρευτεί στο σχολείο. Ή το είχα ευχηθεί. Δεν ήμουν καθόλου σίγουρη αν μπορούσα να τα καταφέρω αλλά από τότε το δούλευα. Εργάστηκα ως ηθοποιός σιγά σιγά και όσο σπούδαζα, στην πορεία φοίτησα σε δραματική σχολή και όλα ήρθαν σταδιακά».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ

Ειδήσεις σήμερα:

Μάνη: Ήταν ελαιοτριβείο του 1850 κι έγινε πολυτελής βίλα του 2020

Μεγάλα φορτηγά πλοία στον όρμο της Νεάπολης

Σχέδιο για μονάδα αποθήκευσης με μπαταρίες στην Αρκαδία

Οι Ρομά «δείχνουν τα δόντια τους» και στην Καλαμάτα! (video)

Εργαζόμενη στο δήμο Πύργου μήνυσε αιρετό για σεξουαλική παρενόχληση

Ο ΟΤΕ κλείνει, αρχικά, καταστήματα σε Λουτράκι και Γύθειο!

Έρχεται «λαίλαπα από το Ιόνιο με καταιγίδες, ανέμους και χαλάζι!