ΤΡΙΠΟΛΗ. Σε μία ακόμα σημαντική παρέμβαση, που βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών, προχωρά η ΔΕΥΑΤ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Πρόκειται για τη διαπλάτυνση του δρόμου προς το Άστρος, στο Στάδιο Τεγέας, ο οποίος παρουσιάζει μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης πραγματοποίησε αυτοψία το μεσημέρι της Δευτέρας (12/10/2020), στο σημείο των εργασιών και με δηλώσεις του, στάθηκε στη σημασία που έχει το εν λόγω έργο.

Ειδικότερα, είπε: «Βρισκόμαστε στο Στάδιο της Τεγέας, όπου η ΔΕΥΑΤ πραγματοποίει ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή. Ένα έργο το οποίο απαιτούσαν οι κάτοικοι, εδώ και μία 20ετία. Είναι η διαπλάτυνση της οδού προς το Άστρος, μέσα στο χωριό Στάδιο. Το έργο εκτελείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

Η ΔΕΥΑΤ θα κλείσει το χαντάκι που υπήρχε με σωλήνες, ώστε να φεύγουν τα όμβρια ύδατα και στη συνέχεια η Περιφέρεια θα προχωρήσει σε ασφαλτόστρωση με σκοπό να διαπλατυνθεί ο δρόμος.

Είναι ένα έργο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων της Τεγέας και θα εκμηδενίζει τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων.

Θα ακολουθήσει μια ανάλογη παρέμβαση και στο δρόμο στις Ρίζες Τεγέας.

Βασική αρχή της δημοτικής αρχής είναι να κάνει παρεμβάσεις παντού, οι οποίες απώτερο στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, στην Τρίπολη και στα χωριά μας.

Από την πρώτη στιγμή δείξαμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα χωριά μας, σε αντίθεση με το παρελθόν όπου όλα είχαν μείνει στάσιμα και σε άσχημη κατάσταση για αρκετό διάστημα.

Είναι τεράστιο το έργο που γίνεται, είναι όμως και τεράστιες οι ανάγκες που υπάρχουν.»

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΟΤΕ κλείνει, αρχικά, καταστήματα σε Λουτράκι και Γύθειο!

Ευγενία Δημητροπούλου: Στην Αρκαδία και τον Πύργο ήταν το «καλό παιδί»!

Μαχαίρωσαν άνδρα στην διάρκεια συμπλοκής

Ξεκινούν τα έργα στο δρόμο Πύργος – Καλό Νερό

Τι γίνεται στο Λουτράκι. Τροχαία ατυχήματα για όλα τα γούστα… (photos)