ΣΚΑΛΑ. Η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα χαιρετίζει όλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου που υπερψήφισαν το αίτημα της Επιτροπής Αγώνα για έγκριση της αίτησης αναστολής εργασιών κατασκευής μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ) και χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) στη θέση «Ξηροκάμπια».

Όπως αναφέρει σε ενημέρωσή της, η Επιτροπή Αγώνα:

«Την Δευτέρα 19/10/2020 συνήλθε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ευρώτα και ένα απο τα θέματα ήταν και το αίτημα της Επιτροπής Αγώνα για έγκριση της αίτησης αναστολής εργασιών κατασκευής μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ) και χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) στη θέση «Ξηροκάμπια».

Η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα χαιρετίζει όλα τα μέλη της Ο.Ε που υπερψήφισαν την πρόταση και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Φιφλή Δημήτρη (Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Υπηρεσίας Δόμησης, Τεχνικών Υπηρεσιών) και την δημοτική σύμβουλο της συμπολίτευσης Μάλλιου-Ξερακιά Βασιλική, οι οποίοι αγνόησαν τις έντονες πιέσεις του δημάρχου (που πήρε σαφή θέση υπέρ της υλοποίησης του έργου) και βοήθησαν με την ψήφο τους να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα 4-3 υπέρ του δίκαιου αγώνα των κατοίκων ,που εκφράζεται μέσα απο την Επιτροπή Αγώνα.

Κανένας εφησυχασμός ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και να κορυφωθεί!

Όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη! Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Δεν έχουμε δύο ζωές για να τους χαρίσουμε την μια!»

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για την 23χρονη Αλίκη Καυκά. Δίνει μάχη ο 30χρονος ξάδερφός της

Μοιραία πτώση για 30χρονο άνδρα στον Μυστρά

70€ ανά στρέμμα επιδότηση για τις ελιές Καλαμών

«Η ΔΕΗ δεν φεύγει από τη Μεγαλόπολη - Με νέο ενεργειακό προφίλ διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο»

Μάχη για τη ζωή! Μήνυμα από την Σπάρτη μιας οικογένειας που δοκιμάζεται (video)